- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Kezdjük azzal, hogy [még] csapnivaló játékos vagyok, laddert is elkezdtem, de egyelőre a kampányt szeretném végigvinni brutálon. Kerrigan kell!!!
A legtöbb egyszerűen elsőre ment, olyanok is amikről sok sírást olvastam sok helyen (Engine of Destruction, Welcome to the Jungle), viszont az In Utter Darkness az valami katasztrófa. Odáig jutottam, hogy több youtube 'guide' videót is pixel pontosan leutánoztam, de az ellenségek teljesen máshol, más kompozícióval jönnek, focus-firet használnak, stb... amit egy videón sem tapasztaltam.
(kb. kívülről tudom annyit tanulmányoztam párat). Többségük még 2010-ből való, azóta teljesen átprogramozták a kampány AI-jét, vagy mi történt?
Tudtok valami még most is működő n00b-biztos low apm-es taktikát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged