Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Sidius soha nem mondta,hogy fel tudna támasztani akárkit is...
A villámozásról meg annyit,hogy korábbaan felmerült,hogy a vastüdő miatt nem áramozz mert az elég nagy öngól is lenne. De az a verzió se rossz miszerint nem tartotta sokra... -
Arnold2
őstag
Up-ot a topicnak.
Csak van valami amiről diskurálhatunk... -
Arnold2
őstag
Egyetértek. Nem tudom passzol e,de nekem ez a szólás jutott az eszembe:'' Nem látja a fától az erdőt! ''
Azért volt egy két szál amit nagyon gyorsan lerendezett.
Én pl arra gondolok (és röhögtem is),mikor joda 10 másodpercben közli hogy Qui Gon köszöni szépen jól van a szellemvilágban és hogy szeretne majd veled chatelni egyet, de addig fejleszd a rendszert... -
Arnold2
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
LOL.
Ha az erő egyensúlyáról beszélünk akkor ne keverjük bele az argoganciát.
Vegszek egy szemléltető példát. Mondjuk az erő legyen egy szép nyugodt folyó. A jedik nem piszkálják a folyót csak nézik ahogy áramlik tanulmányozzák stb. A sithek pedig kicsivel följebb nagy bumszli köveket hajítanak bele állandóan zavart trutyit keltve a folyóban ergo az erőben. Tehát akkor van egyensúly ha a víz szép tiszta és nyugodt és a sithek nem dobálnak bele köveket.
Érted vagy magyarázzam el mondjuk almákkal is... -
Arnold2
őstag
válasz
Ráczkölke
üzenetére
Az átállásos dologhoz. Mindig csak 2 Sith lehet PUNK TUM!!!! Ezt már párszor megvitattuk...
És amiért megölte Dookut megint lett Vadernek és Palpatinnak egy sötét kis titkuk. Ez is egy macskakő Vaderré válás útján. Most nem fejtem ki remélem ennyi elég. Ha nem ölte volna meg akkor Dooku csak bekavart volna ill jóval kissebb lett volna a valószíűség,hogy Vader átáll... -
Arnold2
őstag
Lenne egy kérdésem: Mikor Palpatin a páholyban mesél Anakinnak Darth Plevis-ről akkor ezt mondja: ''...hogy az erő segítségével rá tudta venni a midikloriánokat,hogy teremtsenek életet.''
Nos én ebben a mondatban azt nem értem,hogy én eddig úgy tudtam,hogy az erő=midikloriánok. Nekem ez a mondat így hangzik: ''...hogy az erő segítségével rá tudta venni az erőt...'' vagy ''...hogy a midikloriánok segítségével rá tudta venni a midikloriánokat...''. Nem így van?
Vagy a midikloriánok csak arra jók, hogy az egyént kapcsolatba hozzák az őt körülvevő erővel tehát katalizátorok/közvetítők?
[Szerkesztve] -
-
Arnold2
őstag
Egy UPot ennek a jó kis topicnak!
-
Arnold2
őstag
Én úgy vélem (de csak szerintem,mert vannak olyanok akik állandóan belekötnek)hogy ,elég csúnyán megégett és sztem a tüdeje is ami által szükség nyílott a vastüdőre.
Hát Niki Lauda szerintem nem éghetett meg ennyire... Meg hát fura lenne ha ilyen fekete ruciban rohangálna...
Miért ne lenne ''Isten'' ki tudja lehet,hogy a Föld jövője pont ez lesz. De csak szerintem,nehogy belémkössetek!!! -
Arnold2
őstag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Elfogadom a véleményed. De ény úgy érzem, te inkáb a 4,5,6-hoz ragaszkodsz mint forrás ill magyarázatalap,de én mind a 6 filmet nézem alapul és ha Dookunak ment a villám akkor valszeg Vadernek is ment volna. Végül is nézhetjük belemagyarázásnak is DE mind a 6 filmet alapul véve te milyen ''belemagyarázást'' tudnál mondani, ami miatt Vader nem áramoz?
-
-
Arnold2
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Maulnak nem volt szüksége a rázásra mert elég jól harcolt.
Vadernek a fele teste fémből volt,így elég nagy öngól lett volna.
A többi sith erő pedig csak a játékban van.
Dehogy Maul miatt ölte meg a mesterét

Azért őlte meg,mert a sitheknél az a ''szokás'', hogy ha a tanítvány elég erős lesz (erősebb lesz a mesterénél) akkor az megöli.
Mulnak ehhez semmi köze nem volt. -
Arnold2
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Jó és legyen ő a főhösünk (engem nem zavar,hogy csaj,de a neven még dolgozzunk).
Windu mikor feléled,a hosszú koma miatt,csak a rosszra kezd emlékezni (ugye a vivómódszere miatt a jó és a rossz határmezsgyéjén lépegetett) és felveszi a Sith tanokat.
Kicseréli a lila kristályt pirosra és elkezd gyúrni ill tanulni,hogy majd ő legyen valami főfő gonosz. (Jobb hián) Dath Maula elkezdi keresni bátyját Mault mert jó rég nem hallott róla semit->kissebb galibák,de kivágja magát
.
Folytasd!
All Rights Reserved -
Arnold2
őstag
Nem,még jobb: az egész fajtáját kéne kíirtani. Esetleg valami megabombát bedobni neki.
Nem tudom hányan láttátok a terminátor 2-t,emlékeztek e Linda Hamilton álmára mikor fogja a kerítést és robban a bomba és lerepül az egész húsa a csontvázáról a lökéshullámtól.
Na valami hasonlót képzeltem el én is Jar-Jar -ral.
És mint mondtad,lehetne ez a nyitómomentum ami megint egy kisebb háborút eredményez... -
Arnold2
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Hmm, nem rossz!
Én szeretnék pár kétpengéjő harcost (mint Maul) és pár két karddal harcolót.
Windu. Hmm én őt valahogy visszahoznám: miután kiesett az ablakon, nem az utcára hanem ''berepült'' egy ablakon és így éppenhogy,de túlélte. Kezet meg bármikor tudunk neki csinálni...
Dooku. Hmm ő nehéz eset. Max talán egy erős szellemként vagy hasonlóként,de azért nem kell erőltetni,hogy mindenkit visszahozunk.
Viszont a karakter nem rossz:kell egy arisztokrata,elegáns ill arogáns sith aki elegánsan vív + egy kis okostojás beütássel. Én a romantika vonalat nem erőltetném talán kb feleannyit mint ami az ep3 ban volt.
A fogathajtás nagyon tuti volt,esetleg egyy rövidebb jelenetet bele lehetne tenni,ahogy a főhösünk mondjuk átugrik a saját fogatjáról (mert az épp lángol) egy másikéra.
A főhöst én úgy képzelném el,hogy se nem rossz se nem jó. Esetleg egy olyan Sith-jedi aki reformot hozz ebbe az egész szarságba. Ugyan úgy legyenenk neki jó erők és rossz erők a birtokában.
Na elsőre ennyi. Várom az ötleteket. -
Arnold2
őstag
Srácok!
Van egy ötletem /mondjuk sztem 20 fogtok a torkomnak ugrani,hogy milyen szar,de nem érdekel!!/: Írjuk meg mi a 7-8-9-et. Olyan sok okostojás jött össze /jó értelemben véve/ hogy biztos kitalálunk valamit. Csak meg kell beszélni Lukáccal hogy ugyan forgassa már le a mi storynkat.
Felmerülhet a kérdés mit is foglalkozna velünk: először is azért mert Magyarok vagyunk és mert bomba jó lesz a story!!! Szóval várom az ötleteket... -
Arnold2
őstag
Állítólag lesz újj film. Igaz animációs.
Bővebben: link -
Arnold2
őstag
Elmondta Larséknak. Ezt már a 456-ból tutjuk.
A klónokba ez be volt programozva,ennyi. -
Arnold2
őstag
Véleményem szerint,gonosz volt,de lehet, hogy nem írtotta halomra az embereket.
Ha jól emlékszem a filmben akkor Palpatine is azt mondta,hogy az a bizonyos Sith i egyfajta békére törekedett /ha jól emlékszem/.
Szerintem a Sithek velejárója a gonosz hisz abból merítik erejüket. -
Arnold2
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Ezt egyszer már elmondtam!!!!!!!
Mikor anakin szétlőtte a relét amit erőteret generálja akkor villámgyorsan elindult az a fémkapú. Ők ugye épp hogy beértek. Tehát mikor Obi katapultált akkor már rég be volt csúkva a nagy fémkapu,ergó márt nem voltak kitéve az ŰRNEK. S sztem ahogy szökött a levegő,biztos valami rendszer utánapótolta. -
Arnold2
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
A hiperszuper fegyverekhez:a könyvbéli fojtatásokban feltűnik egy 3. csillagromboló is ami egy feketelyuk szerű izében várakozik.ill ennek a továbbfejlesztett változata egy bizonyos nappukkasztó /biztos más a neve/ ami kb akkora mint egy Xszárnyú és azt tudja,hogy beleküld egy kis töltetett az adott naprendszer napjába,ami ezáltal felrobban /ezáltal a körülötte lévő bolygók is/. És ha jól emlékszem akkor ezt a kis hajót egy Jedi használta.
-
Arnold2
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Nem akaork beszolni,meg ilyesmi,de ha ennyire ez meg az akkor forgass le magadnak egy saját verziót!
Maul nekem tökre bejött a kétélű pengéjével együtt.
Valszeg mikor ez egyet irták csak még gondolatban volt meg a második rész.
És azért vedd figyelembe,hogy Maul 2 Jedit tartott fel és az egyiknek még gyomortükrözést is adott. Nem volt ő olyan anyámasszonykatonája... -
Arnold2
őstag
válasz
Gregorius
üzenetére
Tehát akkor mondjuk azt hogy döntetlen
!
Meg gondoljunk bele:Sidius A(!!!) nagy Sith Lord. Azért nem kispályás az olyan ''ember'' aki ezt a címet birtokolya. Ok azt is elismerésem,hogy Windu sem most jött ki a konditeremből,de mégis ahogy Greg. fogalmazta egy hajszálon múlott a dolog.Szerintem,de ezt már nem tudjuk meg, ha Vödör nem vágta volna meg Windut akkor Sid. valamilyen más trükkel oldotta volna meg Windu reptetését. Hangoztatom szerintem. Azért egy Szith nagyúr egy Sith nagyúr.
Meg hát én amúgy is a Sötét oldallal meg a Birodalmal szimpatizálok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arnold2
őstag
válasz
newman2000
üzenetére
Emberek,tudom sokat kell,de olvassatok vissza.
Ezt már mind letárgyaltuk és egy értelmes következtetésre jutottunk.
Próbáljátok mondjuk úgy a #800-tól. Foggalmam nincs mi lehet az,de talán ekkor kezdtük el tárgyalni a nagy kérdéseket... -
Arnold2
őstag
Igaza van Drizzt-nek. 3* kérdezted meg!
Szülés után azonnal hal meg. Ahogy kijön belőle a 2. gyerek nemsokára rá kileheli lelkét Padmé.
Padmé nem hitte azt,hogy meghalt Vader,csak Vadernek mesélte be Sidius hogy megölte /mármint Vader/ Padmét!
Ja és igen:
Padmé meghal a végén. Tuti,tényleg,visszavonhatatlanul. MEGHAL!
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Szülésután fog meghalni. Ez elég érdekes eset mert testileg tökéletes állapotban van /szülő nőhöz képest/,de Anakint épp akkor barkácsolják át Vaderért és ő ezt lélekben nem bírja(vagy ilyesmi,ugyis vagy 3an fognak kijavítani),és meghal.
Hogy Leia emlékszik rá azt már fentebb kitárgyaltuk. -
-
Arnold2
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Nem tom milyen csak hogy egy ezüstős díszdobozban van rajta Darth Vader maszkja,fele fehér fele hekete és 4 DVDvan benne.
Apropó:valaki nem adná kölcsön egyetlen egy napig a nemrég megjelent szép ezüstös dobozban a 4,5,6+bónusz DVDt.Lécci,lécci! Vendégem lenne egy üveg jófajta sörre /hamár úgy emlegetitek/
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Habár én inkább ''pénz'' oldali vagyok,neked kell igazat adjak. A 3. résszel megint kaszál egy csomót Lukács.Aztán majd kijön szines díszes dobozban mind a 6rp. abból is fog jócskán keresni barátunk. És ahogy Ppeti mondta előbb adnak ki a mondjuk pl 7,8,9el kapcsolatban anyagokat mint esetleg újraforgatnák a 4,5,6ot!
Apropó:valaki nem adná kölcsön egyetlen egy napig a nemrég megjelent szép ezüstös dobozban a 4,5,6+bónusz DVDt.Lécci,lécci! Vendégem lenne egy üveg jófajta sörre /hamár úgy emlegetitek
/ -
Arnold2
őstag
És még annyi: ha van Lucasban annyi tisztelett a 4-6 iránt akkor nem engedi meg.
De hát ugye a mai világban a pénz beszél... -
Arnold2
őstag
válasz
neduddgi
üzenetére
Van benne valami.
De az szerintem már nem lenne olyan igazi SW fíling. Persze megnézném én is megint,de a Régit nem lehet felülmúlni. Sztem valamivel/valamilyen téren rosszabb lenne. Persze csiri csáré meg minden lenne az újakban /ha lesz.../,de nem lenne ugyan az.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Remélem ezért nem bannolnak de nem hagyhatom ki.
''Csináld-magad'' Darth Vader fénykard /egy barátomtól/.
Bővebben: link
Ja a linket kizárólag 18 év felett nézétek meg mivel az oldalon található más is ami ebbe a katebóriába tartozik!!! -
Arnold2
őstag
Nem,igazad van. Nem ér semmit a köztársasági lóvé. Ezért megy a kis Vader versenyezni,hogy nyerjen zsét.
Amúgy meg ha nagyon ki akarták volna szabadítani akkor megoldották volna okosba!
De mindegy. Sztem ez a momentum nem annyira lényeges,hogy ennyit vitázzunk róla. Max annyiban,hogy ha kiszabadították volna akkor nem rabolják el a muttert a buckalakók Vader meg nem gyakja le őket,s talán nem is lesz Vader. Hmm talán mégis egy fontos momentum....
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Hát egy kis beszámoló lesz akkor.Én csak a KOTOR 2-t vittem végig (de azt kétszer), és nekem tökre bejött. Viszont érdemesebb lett volna az elsővel kezdeni mert a kettőben van egy két utalás ami az egyből van,így mindig a haveromat kérdezgettem,hogy akkor ez most miér is van. De mindegy mert a KOTOR2 tök jó volt.
-
Arnold2
őstag
[NAGYON OFF]
Jó már most megbántam amit irtam. Poénnak szántam,de látom egy két ember túlságosan is unja magát, és elkezd filozofálni mindenen.
Kérdésedre a válasz:IGEN,össze vissza szarnak mindnent. Nem marad a galaxisban egy nanonégyzetméter hely sem amit ne borítana féregfos.[/NAGYON OFF] -
Arnold2
őstag
Remélem ezt nem gondolod komolyan. Tudom,hogy Anakin kéggyerek volt,de önszántából jött el. Tehát az a kifejezés amit használtok,hogy: elszakították,sztem erős.
Meg hát Owen apja /most nem jut eszembe a neve/ kivásárolta a muttert és elég boldog élete volt az elrablásig. -
-
Arnold2
őstag
Hát ez így talán egy kicsit erős,a véleményem szerint.
Ugyan volt benne egy kis jó is,de az JÓ mélyen volt benne, hisz a Luke-os példádat véve az 5-ik részig meg akarta ölni és csak a legvégén jött ki belőle az a pici jó.
Sidius azért vette fel tanítványnak hogy tanítsa nem azért hogy legyen egy kétlábon járó vastüdeje. Meg talán gondoljátok végig hogy minden StarWars-os cucc a 4,5,6 után kezdődött. Tehát csak ezután találták ki a Sitheket meg hogy a Darth a Sithek előneve legyen. Szóval lehet,ha a 4,5,6 hoz viszonyítunk akkor igen is sokat tudott Vader. /attól még hogy nem villámozott egyszer sem, az nem jelenti feltételnül azt,hogy nem is tud/ -
Arnold2
őstag
Akkor sokat köszönhetek neked. Sok hasznos tanácsod fogadtam meg!

Én is nemrég vettem egy ilyen könyvet a 3. részről. Inkább a hadigépészeti oldala érdekel a 6 filnek. Gondolom nagyob könyvesboltokban rájuk lehet bukkani /mundjuk a Libri/.
De ha tudsz olyan helyet ahol tuti van akkor megköszönném ha megirnád! -
-
Arnold2
őstag
Lehet,hogy rosszul emlékszem!
ver.1:
Pontosan mikor láttad te Sidius arcát? Az elsőben tuti nem a másodikban is csak egy pillanatra.
ver.2: aki tovább olvasta könyvekben,hogy Luke el tudja változtatni az arcát az erős segítségével /nem másnak tünteti fel az arcát hanem átalakul/. Lehetséges, hogy Sidiusis hasonló képességgel bír csak mikor adta a tápellátást Windunak akkor már nem maradt energiája fenntartani az álcát és/vagy a villámok úgy is megpörkölték álca ide vagy oda. -
Arnold2
őstag
Arra várhatsz egy darabig...

Sztem azért csinálta,hogy megnyerje magának Anakint.
S azért nem hagyta abba mert akkor Windu kardja belecsúszutt volna kis öreg testébe meghát Vader alapján, aki túlélt egy ekkora bibit, Sidiusnak meg sem kottyanhatott ez a kis önszikra.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Nem maradt abba csak már nem bírták utánpótlással. Gyors fejlődés ide vagy oda,de nem ment. Ezért az elején szigorú kritériumok alapján léptettek be majd utána lemaradtak ezek a kritériumok és már /mondjuk úgy hogy/ bárki beléphetett,meg ott volt a kényszersorozás a megszállt bolgyókról...
-
Arnold2
őstag
Jó ez már mellékes,akkor is a pajzson belül nyomják a cstaát

Hogy hol? Főleg könyvekben,meg a neten,de ha tényleg érdekel és viszonylag spur vagy kiadni nagy összegeket akkor ajánlom neked a ''Star Wars A Sith-ek bosszúja Fantasztikus gépezetek (Járművek és űreszközök a csillagok háborúja 3. epizodjából)''
című könyvet. Nagyon szép ábrák vannak benne pontosan leírva a hajó müködését,olyasmi mintha egy gépkocsikézikönyvet olvasnál. És minden fontosabb jármű megtalálható. Maga a könyv elég nagy alakú és a címlapján pedig egy HAVw A6 Ostromtank van.
És mindössze 3e Ft ami szerintem bőven megéri még egy nem annyira fanatikusnak is! -
Arnold2
őstag
Bocs,hogy megint osztom az észt,de EBBEN a filmben a nyitó jelenetben igen is a bolygó védőpajzsán belűl a felső-atmoszférában folyik a csata.
Mondjuk ki konkrétam hogy a Láthatatlan kéz azért zuhan bele a bolgyóba mert még valamilyen szinten vonzza őt a bolygó /+ a robbanások is arra terelik/.
Én azt fájlalom hogy pont ez a szép hajót küldték erre a feladatra /mármint Palpatine elrablására/. Sztem sok más erősebb hajót is küldhettek volna mint mondjuk 5-6 darab Munificent osztályú Bankár klán fregattot. Ezzel elég elönyt tudtak volna szerezni,hogy elvigyék onnan Palpatinet. Mondjuk persze tök mindegy meddig jutottak volna el hisz Palpatine = Gonosz Sith fószerral,de mindegy.
Csak gondoltam osztok MEGINT egy kis észt. Remélem valakit /rajtam kívül/ érdekelnek ezek a csillaghajók.
/Venator osztályú csillagromboló RULEZ/
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).