- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Személyes véleményem, hogy feliratoknál nem javaslom a több darabra tagolt betűket és vékony, ráadásult tagolt többszörös kereteket. Tény, hogy ez nagyon művészi, meg nekem is tetszik, (és igen, én még ilyet sem tudok!
) de egy változó fényerejű környezetben (mint az űr különböző részei - bolygóval, csillaggal szemben-oldalt-közel-távol, különböző betekintési szögekből (akár fejjel lefelé is) a különféle anyagminőségű és esetleg konvex-konkáv-homorú-domború darabokból összeálló felületnél a teljesen tömör, vastag betűket semmi nem tudja űberelni olvashatóság szempontjából, hiszen az adja a legjobb összesített kontrasztot. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha a duplakereteket (amik ráadásul ismételten tagoltak is, és nehezen olvasható esetben elvonják a figyelmet, hogy az most ott felirat vagy betű eleje-vége akar-e lenni, vagy csak egy díszléc, vagy...) is szimpla vastagra cseréljük vagy totál elhagyjuk, és csak egy sima alapszínt használunk keret nélkül.
Szóval ha ez olyan logó akar lenni, amit a tagok a hajójukra festenek a játékban, akkor szerintem túlságosan tagolt, és sok benne a túlságosan vékony vonal, és a vonalak illetve betűkben lévő "szünetek". Szerintem a vastag vonalak, kevés, de határozottan nagyobb mintázat és egyértelmű szünetek többet mutatnának.Ha egy olyan általános logóról beszélünk, ami weboldalra való, meg avatárnak, stb... oda hibátlan
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged