Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
Mert ez önmagában nem is küldetés, hanem egyfajta ajándék a Zombitól. Csak amikor én anno itt jártam, nem tudtam lefordítani az angol szöveget normálisan, a sok Vidon, meg ilyen szó miatt, így hagytam a francba. Így nem kaptam üzenetet se Lightningtól, vagyis én küldtem neki először, majd ő válaszolt vissza, hogy ha megjártam a Hadilaboratóriumot, akkor keressem fel őt. És azt írja, hogy tudom, hol találom. Egyébként elmondja a Zombi, hogy ő is az Utolsó Nap Csoportjába tartozott és volt egy küldetése. És azt is elmondja, hogy azért nem találtam meg a Bázisukat, mert az van a Halott Városban. Az érdekesség az., hogy amikor feloszlott ez a csoport és újjáalakult, a Tudós részükből lett a C-Öntudat.Ez valójában nem is C, hanem A, vagyis "A Tudat". Ez is egy angol félrefordítás. Az angol fordításban meg O-öntudatként szerepel.
Egyre jobb. Ezt szerintem át fogom írni mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyre jobb. Ezt szerintem át fogom írni mindenhol.
Gery D.