Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz cs.zs. #23 üzenetére

O.K. de miért van ez? Senki, és semmi nem készteti a gyártókat, hogy több, ill. hosszabb támogatást vállaljanak. Persze 1-2 éve a flagship-ek esetén már vannak kivételek, de még mindig nem ez a jellemző.

Mentségükre szóljon (gyártókéra), hogy ez az évenkénti főverzió váltás még jobban megnehezíti a dolgukat. Sokkal ritkábban kellene tényleges verziót (API level-t) ugrani, ill. már rég meg kellett volna csinálni azt, amit a #22-ben írtam.

#24 janeszgol
    " ... értesítési előzmények ... " – OK, de ez megint egy olyan fícsör, amit akár már az 5-ös droid is tudhatott volna. Se erős SoC, se AI, se tököm tudja mi, nem kell hozzá. Csak gondolkodni képes emberek, akik nem csak készítik, hanem használják is, a terméküket.

"Android 12: nfc fizetés lezárt képernyőnél ... " – ez miért is jó? Engem a frász kiverne, ha autentikáció nélkül lehetne fizetni a mobilommal.

" ... felhasználó beavatkozás nélküli háttérbeni frissítés a Play Áruházban (előtte kellett egy jóváhagyás)" – :F mióta eszemet tudom minden app-om automatikusan frissül.

" ... HDR videófelvétel és Bluetooth LE támogatás ... "
    Előbbiben nem vagyok biztos, de utóbbi kb. "két sor kód" (egy plusz codec).

... de ha már codec. Az újabb telefonok egy döntő része LC3 codec-et még mindig nem támogatja (miközben a bt. verziót bőszen emelik).
    Samsung: még mindig csak a "sima" aptX-et támogatja.

A fentieket mindaddig zavartalanul művelheti a Google + egy rakás mobil gyártó, míg az emberek önként és dalolva cserélgetik a 300-500e Ft-os telefonokat évente.

Új hozzászólás Aktív témák