- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
"...semmi nem készteti a gyártókat, hogy több, ill. hosszabb támogatást vállaljanak. Persze 1-2 éve a flagship-ek esetén már vannak kivételek, de még mindig nem ez a jellemző..."
De, manapság már pont jellemző.
Mostanság már 3-4 évet ígér a Xiaomi-Redmi is, a Honor is, a Motorola is beszállt,
a Samsung meg 4+1 (A34-54-25-35-55), 6 (A16) , 7 éveket (S-széria) ígér.Persze 2023 év végén is vettem Redmit (Note 12S), amire lóf.sz ígéret sem volt, gondolom majd jól megáll az is másfél évesen, 2025 tavaszán...
2024-ben is kellett 2 telefon a családba, ott már direkt figyeltem. Nothing P 2a-ra 3+1 az ígéret, Samsung A25-re 4+1... Hát kiváncsi vagyok. -
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #25 üzenetére
Te 3 hasznos újítást kértél. Én írtam. Felesleges volt megjegyzésekkel szétszedned az írásom.
Vannak olyan dolgok, amik OS függetlenek, és nem kötelező a Google-re várni, és vannak rendszerszintű programozások, amikhez kell az új OS. Na ez utóbbi miatt fontos a frissítés. Mert erről volt szó. Te is sokszor megkérdezed, hogy miért nem jó a több éves rendszer. De jó, de az újabb általában érdemben is jobb.Én attól tartok, hogy érdemben csak az Apple dolgozók használják azt az eszközt, amik ők adnak el. Anno a Microsoft-nál bukott ki, hogy gyakorlatilag senki nem használta a Lumiákat, csak a fejlesztőstúdióban. A Samsung fejese is iPhone-t használ. Kell, nem azt mondom, hogy nem ,mivel kell valamiből ötletet meríteni, de használják azért a sajátjukat is. Az Oppo dolgozói sem Oppokat használnak. A HMD-nél sem Nokiákat meg HMD-ket. Ez látszik a termékkínálatukban.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Nekem a legfontosabb az értesítési előzmények (A11). Én ezt az utóbbi 15 év legjobb ötletének tartom. Nekem nagyon hasznos pláne hogy alapból össze vannak fogva apponként az értesítések, és ha kilövök egyet kilövöm az összeset. A múltkor egy banki értesítésnél jártam így. Vártam pénzt, de közben költöttem is, és pont úgy jött össze, hogy három költésre jutott ez az utalás. Kilőttem, mivel csak két költésem látszott az összefogott értesítésben, majd fél nappal később, amikor panaszkodtam akkor tudatták velem az utalás tényét. Visszanéztem és tényleg ott volt.
De volt már olyan is, hogy az értesítéseket legyeztem el, mint a bolond, majd véletlen azt is ellegyintettem, amit nem akartam. Az előzményekben megtaláltam. Szóval nekem ez nagyon hasznos.
A chat buborék (A11) is hasznos valamikor, illetve a képernyőfelvevő (A11).Android 12: nfc fizetés lezárt képernyőnél, felhasználó beavatkozás nélküli háttérbeni frissítés a Play Áruházban (előtte kellett egy jóváhagyás).
Az Android 13 alig hozott feature listát, inkább az alapvető működésében történt frissítés, változás. De kettő van: HDR videófelvétel és Bluetooth LE támogatás.
A 14-ből semmi nem jut eszembe. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 3. béta verzióval elérte az Android 16 a platformstabilitást.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest