Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Egyébként felejtsd el, hogy hasznos, igazán komoly célokra nem használják."
Ezt meg tudom érteni, de érettséginél Accest kellesz használni.
Igazából csak ezért kérdeztem rá, meg hogy ez mennyire elterjedt, mert korábban én még nem is hallottam róla. -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudok több olyan nagy pénzintézetet mondani Magyarországon, ahol jelentős programok MS Access-ben vannak megvalósítva.
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ehhez pedig én is még annyit hozzátennék, hogy az access-t, mint platformot vagy toolt amire alkalmazást lehet írni, tényleg felejtsd el. arra viszont jó, hogy gyakorold vele az SQL-t. Ha pedig az SQL-t már nagyjából ismered, a szemlélet és a szintaxis már nem annyira különbözik az egyes relációs adatbázisoknál. persze mindig vannak bonyolultabb esetek, amikor mélyebbre kell ásnia magát az embernek egyes adatbázis gyártók megoldásaiba.
Ha pedig azt mondod, hogy gyakorolni szeretnél, arra én is inkább a MySQL-t vagy az MS SQL express-t ajánlom, mert azok legalább rendes, "production" környezetben használt adatbázisok, és ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest