Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Egyébként felejtsd el, hogy hasznos, igazán komoly célokra nem használják."
Ezt meg tudom érteni, de érettséginél Accest kellesz használni.
Igazából csak ezért kérdeztem rá, meg hogy ez mennyire elterjedt, mert korábban én még nem is hallottam róla. -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Tudok több olyan nagy pénzintézetet mondani Magyarországon, ahol jelentős programok MS Access-ben vannak megvalósítva.
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ehhez pedig én is még annyit hozzátennék, hogy az access-t, mint platformot vagy toolt amire alkalmazást lehet írni, tényleg felejtsd el. arra viszont jó, hogy gyakorold vele az SQL-t. Ha pedig az SQL-t már nagyjából ismered, a szemlélet és a szintaxis már nem annyira különbözik az egyes relációs adatbázisoknál. persze mindig vannak bonyolultabb esetek, amikor mélyebbre kell ásnia magát az embernek egyes adatbázis gyártók megoldásaiba.
Ha pedig azt mondod, hogy gyakorolni szeretnél, arra én is inkább a MySQL-t vagy az MS SQL express-t ajánlom, mert azok legalább rendes, "production" környezetben használt adatbázisok, és ingyenesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest