Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Na nagy nehezen csak tudtam lockolni a táblát (phpMyAdminból nem volt olyan egyszerű), adtam hozzá egy 30 másodperces sleep-et.
Abban a 30 mp-ben valóban nem volt hozzáférés a táblához, ez viszont a weboldal felőli oldalon abban mutatkozott meg, hogy új adatot nem tudott behúzni. De ami cache-elve volt, azt szépen hozta újra, mintha semmi se történt volna.Viszont így bár lehet, hogy maga az UPDATE processz hamar lefutna (sőt, igazából folyamatosan azt nézem, hogy futtatom, és közben privát böngészésben nézem, hogy ne cache-ből szedjen adatokat, de így is gond nélkül betölt mindent) inkább napi 1x futtatom csak (az UPDATE-et használó karbantartó szkriptet), azt is valami hajnali órában, így biztosan nem fog "bad user experience"-t okozni.
Köszönöm ismételten a segítséget!
Amúgy jó lenne, ha valahogy ezt a rengeteg segítséget meg tudnám hálálni. Nem szeretek csak kérni, úgy vagyok rendben magammal, ha viszonozni is tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest