Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
GreenIT
üzenetére
Félre ne érts, nem vagyok Oracle fan (akkor már inkább MS SQL Server...), de ez az azt mondták dolog azért nagyon nem így megy. Egyáltalán mit kellett tárolni, mit kellett lekérdezni, milyen szerver architektúrában gondolkoztak és így tovább. Hiszem, hogy akik ilyet, csak így egyszerűen kijelentenek, egyszerűen nem értenek hozzá.
Én is láttam olyan projektet, ahol azért cserélték le a MySql-t (na jó a MySql valóban nem az SQL technológia csúcsa) MongoDB-re, mert olvastak blogokat, meg teszteket, hogy az mennyivel gyorsabb, aztán kiderült, hogy amikor adatot kellett lekérdezni, akkor pont ugyanolyan szarban voltak vele
Végül az én csapatom oldotta meg a gondot MS SQL Serverrel újra írva az egészet. Esetemben se az MS SQL volt önmagában a megoldás, hanem a normálisan megírt backend.Nyilván van amiben egy NoSql jobb (mint mondtam mi is használjuk, ha a szükség úgy hozza, pl. log adatok beleömlesztésére, tracking pixelek adatainak beleömlesztésére, redist distributed cache-nek stb...), csak az ilyen nagy kijelentéseken akadok fenn, hogy ez szar, az meg a jövő, miközben érződik, hogy akik ezeket a kijelentéseket teszik, rohadtul nem értenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Piros Lenovo G50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/500HDD/Magyar)
- Lenovo Thinkpad T460S laptop (14FHDTouch/i5-G6/8GB/256SSD/MagyarVilágítós
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest