Hirdetés
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
GreenIT
üzenetére
Félre ne érts, nem vagyok Oracle fan (akkor már inkább MS SQL Server...), de ez az azt mondták dolog azért nagyon nem így megy. Egyáltalán mit kellett tárolni, mit kellett lekérdezni, milyen szerver architektúrában gondolkoztak és így tovább. Hiszem, hogy akik ilyet, csak így egyszerűen kijelentenek, egyszerűen nem értenek hozzá.
Én is láttam olyan projektet, ahol azért cserélték le a MySql-t (na jó a MySql valóban nem az SQL technológia csúcsa) MongoDB-re, mert olvastak blogokat, meg teszteket, hogy az mennyivel gyorsabb, aztán kiderült, hogy amikor adatot kellett lekérdezni, akkor pont ugyanolyan szarban voltak vele
Végül az én csapatom oldotta meg a gondot MS SQL Serverrel újra írva az egészet. Esetemben se az MS SQL volt önmagában a megoldás, hanem a normálisan megírt backend.Nyilván van amiben egy NoSql jobb (mint mondtam mi is használjuk, ha a szükség úgy hozza, pl. log adatok beleömlesztésére, tracking pixelek adatainak beleömlesztésére, redist distributed cache-nek stb...), csak az ilyen nagy kijelentéseken akadok fenn, hogy ez szar, az meg a jövő, miközben érződik, hogy akik ezeket a kijelentéseket teszik, rohadtul nem értenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Nintendo Switch 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest