- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Tényleg csak ennyi hiányzik. Ezt én is észrevehettem volna.
Viszont most meg azon akad ki, hogy nincsen definiálva ez a függvény. Sajnos egész héten rendezvények vannak, és most nincsen túl sok időm ezzel foglalkozni, ettől függetlenül hálás vagyok minden segítségért. Még csak most ismerkedek komolyabban az SQL-lel, ez gondolom egyből látszott a kérdéseimen. 
Ez egy dolgozói nyilvántartás, amiből jogszabálynak megfelelő adattartalommal jelentéseket kell generálnom. Az egyik kötelező adat a közalk. jogviszony kezdete. Ha a usernek volt olyan korábbi jogviszonya, ami beszámít a közalkalmazottiba, akkor annak a kezdődátuma kell, ezek közül természetesen a legkorábbi. (min(kmh.kezdete) where beszam = yes) Ha pedig nem volt ilyen jogviszonya - mert vannak olyanok, akiknek ez az első munkahelye, vagy nem beszámítható egyik korábbi sem -, akkor pedig az itteni jogviszony kezdődátuma kell. (szemad.jogvisz_kezd) Vissza kell kapnom mind a 238 dolgozót, viszont mindegyiket csak egyszer. Elég csak egy olyan tábla, ahol a név és a dátum szerepel, azt már be tudom rakni a jelentésbe. Ami maga szintén elég baltával faragott, biztosan van elegánsabb megoldás, de egyelőre működik, a csinosítás ráér.
Még mindig jöhetnek könyv, weboldal tippek, amin el lehet indulni felfedezni az SQL rejtelmeit.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont most meg azon akad ki, hogy nincsen definiálva ez a függvény. Sajnos egész héten rendezvények vannak, és most nincsen túl sok időm ezzel foglalkozni, ettől függetlenül hálás vagyok minden segítségért. Még csak most ismerkedek komolyabban az SQL-lel, ez gondolom egyből látszott a kérdéseimen.