Hirdetés
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Oracle XE-ben létrehoztam egy táblát, ehhez írtam grafikus felületet, amivel törlök, módosítok, felviszek, keresek adatokat...
A törlés valamiért nem megy helyesen, ugyanis mindig sikeresként könyveli el a törlést, akkor is ha olyan elemre hivatkozom törléskor, ami nem is létezik. Ha sql parancsokkal próbálom az sql command felületen törölni azt ami nem létezik, ezt kapom vissza:
0 row(s) deleted.
Itt nem valami hibának kellene történnie? (Kb. olyannak, mint amikor olyat akarok felvinni az adatbázisba, ami már létezik...) Mert hiába várom én a kivételt, ha sosem dobódik meg...
Vagy valamit rosszul csinálnék?btnTorles.addSelectionListener(new SelectionAdapter() {
@Override
public void widgetSelected(SelectionEvent e) {
torolni = textTorles.getText();
SQLP = "{CALL tanulok_DELETE(?)}";
try {
cs = conn.prepareCall(SQLP);
cs.setString(1, torolni);
cs.executeQuery();
JOptionPane.showMessageDialog(null, "Sikeres törlés!\nTörölve: " + torolni, "Üzenet", 1);
} catch (Exception torleshiba) {
JOptionPane.showMessageDialog(null, "Sikertelen törlés! \n" + torleshiba.getMessage(), "Üzenet", 0);
}
}
} );
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest