Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Nem sokkal lőttél alá a teljesítménynek, nincs alám pakolva egy erőmű, és mivel a stop_times tábla 2,5 millió soros ( mint kiderült..
), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal 
A szolgáltatóm phpmyadminja nem tud ilyet sajnos, én is ezt kerestem volna

Tudom, hogy csv-t is tud fogadni, viszont nem vágja hogy az első sorából táblát kéne csinálni, így gyorsabb az sql, mint megint kézzel megcsinálni a táblákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), még azt is megizzasztja. Helyi szerveren annyi előnyöm van, ha csinálok egy 10 perces lekérést, le tudom lőni az sql szervert, és nem kell várnom timeoutig minden alkalommal