- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem, ez egy létező sql-ből készített (exportált) .sql file, amit megkaptam, hogy ebből majd rá fogok jönni, hogy hogy épül fel az adatbázis/tábla. Ezért szeretném ezt megnyitni, gondoltam beimportálom phpmyadmin-ba, és ott majd megnézem, lehet akkor le kéne szednem egy third party SQL viewert? Mondjuk az sem oldja meg azt, hogy én kóddal, ebből az adatbázisból ki szeretnék majd nyerni adatokat, tehát mindenképp be kéne valahogy töltenem egy adatbázisba :/
Más:
van egy ilyen php kódom:
$htmlcontent = file_get_contents($html_path);
$db->exec("INSERT INTO offers (offer_id,description,images) VALUES ('$provider_id','$htmlcontent', '".$_FILES['uploaded_image']['name']."');");
unlink($html_path);
echo $htmlcontent;A $htmlcontent-ben van egy cca 2-300 karakter hosszó szöveg, ezt szeretném feltölteni az adatbázisba, mégpedig a description mezőbe, ami longtext tipusú. A query lefut, és majdnem mindent megfelelően tölt fel, csak a descriptiont nem, csak 5 karakternyit tölt be a mezőbe valamiért
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- NIOH 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/