Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem, ez egy létező sql-ből készített (exportált) .sql file, amit megkaptam, hogy ebből majd rá fogok jönni, hogy hogy épül fel az adatbázis/tábla. Ezért szeretném ezt megnyitni, gondoltam beimportálom phpmyadmin-ba, és ott majd megnézem, lehet akkor le kéne szednem egy third party SQL viewert? Mondjuk az sem oldja meg azt, hogy én kóddal, ebből az adatbázisból ki szeretnék majd nyerni adatokat, tehát mindenképp be kéne valahogy töltenem egy adatbázisba :/
Más:
van egy ilyen php kódom:
$htmlcontent = file_get_contents($html_path);
$db->exec("INSERT INTO offers (offer_id,description,images) VALUES ('$provider_id','$htmlcontent', '".$_FILES['uploaded_image']['name']."');");
unlink($html_path);
echo $htmlcontent;A $htmlcontent-ben van egy cca 2-300 karakter hosszó szöveg, ezt szeretném feltölteni az adatbázisba, mégpedig a description mezőbe, ami longtext tipusú. A query lefut, és majdnem mindent megfelelően tölt fel, csak a descriptiont nem, csak 5 karakternyit tölt be a mezőbe valamiért
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utána kiirattam php oldalon a $htmlcontent-et, de abban szépen benne van a szöveg, tehát az adatbázis szarakszik valamiért, és nem tudok rájönni, hogy miért:/