Hirdetés
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Szerintem már viszonylag régóta nincs benne, amelyik alatt volt is annak az is 2/3-ban az előadó megjegyzéseit mutatták főleg a dalszöveg helyett, szóval sok értelme nem volt...
Most meg néhány alatt van storyline ami ugyanez csak már abszolút nem mutatnak dalszöveget benne
-
Mirage
tag
válasz
üzenetére
Na hát lényegében jól összefoglaltad röviden mi a szitu mindkettővel
Kezdem én is ezt érezni amúgy, bár én mindkettőre nem fogok előfizetni egyszerre, az biztos.
Eddig össz-vissz 3x váltottam ide oda a két szolgáltatás közt, asszem most maradok a spotival egy darabig a fent kifejtett okból.
Majd ha elrontják azt is hogy a konzolon folyó zenelejátszást simán irányítsam telefonról is, na az lesz az “utolsó húzása” a spotinak számomra
-
Mirage
tag
-
Mirage
tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Minél többet frissítik, annál 💩 lesz.
Sajnos én is ezt érzem már, sokáig használtam a Spotifyt de folytonos ui változatatások nagyon nem tetszettek (de akkor ilyen szinkronizálós gond nem volt legalább...) de mostanság egyre több olyan bug is van ami a működést is befolyásolja sajnos.Őszintén, elég erősen fontolgatom hogy visszaváltok alma muzsikára, de mivel egyelőre csak a spotinak van konzol applikációja ez így jobbára várat még magára...
-
Mirage
tag
Valaki belefutott már hasonló hibába?
Főleg telefonról és tabletről hallgatom a zenét, de amikor odaülök a laptopomhoz mindig azt veszem észre mintha nem szinkronizálna... tehát amit hozzádok pl albumot vagy zeneszámot a könyvtáramhoz, az nem jelenik meg ott csak ha teljesen kilövöm a programot és újraindítom.
Az összes készülék almás, és mind az os mind a spotify a legfrissebb verzión van mégis kitart ez a jelenség.
Valamit lehet ezzel kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Autós topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest