Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Hello,
Nagy a baj. Készítettem, egy külön profilt, amire egy kliensnek töltök majd fel podcasteket, meg is csináltam, egyből el si fogadták, fent van spotifyon, de voltam olyan zseni hogy végül csak a saját accomon keresztül töltöttem fel.
Az nevem, se mail címem nem látszik, minden infót átvett a soundcloud linkről, + amit megadtam, de csak nem ok.Lehet ezt valahogy törölni? Semmi opciót nem látok rá, és mi lesz ha letölröm, de utána nem fogadják el újból
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest