Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
unravel
üzenetére
PLS? segíts már, hol a blokk gomb? Én nem találom. WEBEN kell, meló közben van erre időm/energiám, telefonról hallgatva éppen csinálok valamit és fülesben megy a nóta, ott csak skipet tudok adni, abszolút nem releváns hogy telefonon néhány helyen megjelenik egy áthúzott kör, az sem mindenhol van sajnos
"
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól!
"
Ne szivassatok már
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
Biztos van akinek jó buli, de én utoljára 5 évvel ezelőtt szántam időt arra hogy lejátszási listát készítsek magamnak.
Azért jöttem vissza spotifyra mert precízebben belövi mit szeretek mint a YT music, ha nekem kellene válogatnom akkor a YT music is jó lenne.
Így hogy kiderült tudok mások lejátszási listájára is keresni már minden ok,
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.