Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg szeretnek kerni. Mostanaban aktivabban hasznalom a fiokomat (Csaladi premium, ha ez szamit) tobb platformon is. Telefon, privat es ceges laptop tovabba neha tabletrol kuldom ki a zenet a Sonos hangfalaimra.
Azt vettem eszre az utobbi idoben, h azokat a szamokat es leginkabb podcasteket amiket mar meghallgattam nem ugy jeleniti meg, mint mar meghallgatott.
Eloszor azt hittem, h az a baj, h a tabletrol ment es azert nem latom a telefonon vagy a lptopon, de odafigyelve sajnos rajottem, h ennek semmi koze mert azon a keszuleken sem jeleniti meg jol amirol a zene/podcast szolt.Talalkozott mar esetleg v.ki hasonloval? Esetleg tipp, h mi okozhatja?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest