Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
mukibuci
üzenetére
Ne haragudj de ez nem warez téma és nem is egy itteni moderátor dolga a Spotify leírásával csápolni. Azóta egy lakcímre vagyunk bejelentve :p , amihez végképp semmi köze senkinek. Mindegy értem én hogy privátban csinálja inkább az ember és nem akarod hogy a téma át menjen egy Spotify család kereső oldalba, így be is fejeztem.
Más, mi van azokkal akiknek már szőrös és nem anyucinál laknak?😂
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest