Hirdetés
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Androidos fejegységek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
OK,
Viszont most azt írja ki, hogy a Prémiumot használjuk. Viszont bankkártya adatok sehol sem lettek megadva. Az iTunes egyenleg nem csökkent, akkor mégis, hogyan lehet Prémium?
Tegnap valamit nyomogattam benne, csak már arra nem emlékszem, hogy melyik eszközön. Mert az összes eszközön egy accounttal vagyunk belépve. Ez összesen négy. Emlékeim szerint az iPaden nyomogattam amikor valami Prémiumra rányomtam próbaképp, viszont fizetést sehol sem dobott fel.
Akkor ez most így, hogyan működik?Közben megtaláltam:
Itt kiírja, hogy regisztráltam a Prémium termékre, ezért egy hétig prémiumot használhatok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs