Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Köszi.
Tehát elviekben a prémium funkcióval telefon,pc laptop tableten is kellene internet nélkül működnie,ha jól értem.
Nekem csak telefonon működik,igaz oda is lett letöltve a zenei adatbázis,vagy mégse,hanem csak a spotify fiókba?
Úgy reklámozzák,hogy prémiummal mindegyik eszközön működik internet nélkül is a mentett zene!
Ez pedig nálam nem igaz,ezért nem fizetnék elő,hosszabb időre csak ha tényleg működik net nélkül bármelyik eszközömön!Kamu lenne az egész?
Kell neki net,de nem generál újabb letöltést,ezzel semmit sem érek,ha olyan helyen vagyok ahol nincs netem!Akkor nem tudom használni!Telefonon letiltom a netet és mégis működik a lejátszás,igy kellene laptop és pc-n is működnie,vagy nem?Igen pipa ott van
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest