Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halley
tag
Sziasztok!
Előre jelzem láma vagyok a spotify alkalmazáshoz.
Magam nem használom, de kamasz gyermekem igen.
Szeretnék neki egy otthoni lejátszót, amihez nem kell pc, Tv, vagy telefon, azaz ezek nélkül is tudna közvetlen spotifyról zenét hallgatni.
Soundbarra vagy asztali erősítőre csatlakoztatnám, RCA vagy optikai csatlakozással, tehát nem kell a lejátszónak hangszóróval, vagy erősítő résszel rendelkeznie.
Nem szeretnék rá 100 ezreket költeni, egy egyszerű megoldás érdekel.
Ezek alapján mit javasoltok?
Az összefoglalót elolvastam, ott nem találtam a kérdéssel kapcsolatban hasznos infót.
Ha nem jó helyen kérdezek, kérlek ajánljatok másik fórumot
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest