Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos autók - motorok
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs