Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Párom telefonjára felraktuk a legújabb Spotify app-ot (Android), de még a profilt sem látni rendesen, csak számokat mutat. Bármilyen kedvencet, dalt stb ment el azt utána nem látni.
Előadók profilját nem nyitja meg, a lejátszási listák üresek.Tippem, hogy azért van így mert a telefonban van egy memória kártya, és a Spotify arra pakolja a dolgokat.
Persze hiába akarnám, kiválasztani hogy a telefon belső memóriáját használja, az nem sikerül.Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám használhatóvá tenni a Spotifyt a telefonon?
🤔
Köszi! 🤗 -
unravel
őstag
Kezdődik.
[link]Szerk: lehet hogy kamu moddolt Spotify kliens.
-
unravel
őstag
Ha már a Last.fm szóba került akkor szeretnék ajánlani egy androidos appot:
Pano Scrobbler - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arn.scrobble
Elküldi a last.fm-re a lejátszott dalokat. Át lehet vele íratni a hibákat. Ki tudja törölni, hogy (Album version) vagy - Remastered.
De van benne egy újítás hogy a megadott előadókat értesítőből le lehet blokkolni, és ezután át tudja ugrani, így nem halljuk majd ByeAlexet és Justin Biebert.
Használata esetén a last fm oldalon ki kell lőni a Spotify Scrobblingot hogy ne legyen duplikálas.
Jah, minden alkalmazással működik, ami értesítőt jelenít meg. -
-
F-ECT$
titán
A korábban meghallgatott számok listáját el lehet valahol érni, lehet köztük keresni?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
refrigerator #6340 üzenetére
Nekem is volt ilyen idoszak.
Foleg amikor macbookon hasznaltam a desktop appot. -
RetepNyaraB
veterán
Helló, lg velvet droid12 sehogy nem rakja ki zárképernyőre a spotit lejátszáskor. Always on displayt kikapcsoltam, de pl tidal működik, ahogy kell. Van valami engedély, amit meg kell adni neki, vagy egyéb ötlet?
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Használom a Spotifyt egy jó pár éve. Sohasem fizettem elő, csakis az ingyenes felületet használtam. Olyan egy éve vettem észre, hogy egyáltalán nincsenek reklámok, még a saját ajánlója is megszűnt. Egyedül a véletlenszerű lejátszás,ami fixen megmaradt,de teljesen reklámmentes lett. Valaki tapasztalt ilyet, rajtam kívül?
-
pube111
senior tag
Ez hihetetlen, hogy mit variálnak az "új epizódók" listán.
Tök jó volt amikor ott volt a gyűjteményem menüben. Aztán megszűnt. Egyszercsak megjelent egy hírbuborék, hogy visszahozták, próbáljam ki. Rábökök a hírbuborékra, ott a lista, tök jö.
Bezártam a hírbuborékot, azóta nem taláálom a listát sem.
Most egy hét múlva fedeztem fel, hogy ott van az új epizódok lista a főoldalon valahol középen, 4-5 görgetés mélyen.
Ha már a főoldalon van, miért nem lehet felülre helyezni?
Miért nem tesztelik, ha valamit újítanak? -
Xaels
félisten
Sziasztok. Van egy fura hibajelenségem, hátha tudtok valami gyógymódot.
Telefon: Sony Xperia 1 III - Android 12
Szolgáltató: Yettel Hungary 5G, 4G+, 4G (100GB adatkeret)Sokat hallgatom a Spotit, fülessel vagy kihangosítva és az utóbbi időben azt csinálja, hogy amikor elindítom a zenét akkor elkezdi eldobálni a mobil hálózatot folyamatosan. Próbáltam újraindítás után hideg telefonnal is és egyből elkezdte ugyanúgy. YouTube mellett nincs ilyen gond.
-
la_cc
addikt
válasz
IntelKiller7 #6334 üzenetére
Hát igen.
Amúgy most rákerestem, van valami iTunes remote megoldás az AppStore-on keresztül, szóval végül is megoldott a telón keresztüli vezérlés is.
-
la_cc
addikt
válasz
IntelKiller7 #6327 üzenetére
2k egy hónapban a spoty és nem kell közösködnöd senkivel. Ha használod, megéri szvsz.
Vagy vannak olcsóbb alternatívák a piacon...
-
vamosip
tag
Újabban azt csinálja a mobilos app, hogy a Kedvelt dalok lista megy keverve (le van töltve offline 931 dal) és úgy fél nap után elkezd a listán kívül lévő dalokat játszani és többször is beteszi ugyanazt a számot, néha mintha 20-30 szám lenne csak a listában...
-
Ezen a héten az ajánlóban (Release Radar), csak az első 10 szám új, a maradék megegyezik az egy héttel korábbival.
Akkor most végre hallgathatom azt, amit én szeretnék...
-
lacos001
senior tag
Üdv.
Ismerősöm kérdése, hogy elérhető e ez a szám Magyarországon. [link]
Nincs regisztrálva, postás vagyok. Thx -
ElGatto
aktív tag
Hi, nekem még mindig nincs autós mód, nem lehet, hogy csak valahogy elő kell csalogatni?
-
zizidor
őstag
Nem tudom mi okozza a jelenséget, de én is találkoztam vele korábban. Van egy Pulsar nevű zenelejátszó, amit nem kell zenelejátszónak használni, de van a beállításai közt egy olyan, hogy automatkus lejátszás megakadályozása autós bluetooth kapcsolatnál. Egy próbát szerintem megér. Meg lehetnek hasonló alkalmazások is, de csak ezt próbáltam.
-
la_cc
addikt
Ez vajon bug vagy feature, hogy a "Zeneradarnál" és az "E Heti Kalandnál" nem lehet a mínusz gombbal az egész feladót tíltani, csak az adott számot az asztali alkalmazásnál?
-
R0LAND
csendes tag
sziasztok
kellene egy kis help , köszi
kocsiban bt.hoz kapcsolódik automatikusan a telóm
és az a problémám , hogy azonnal indul az alkalmazás
ezt hol tudnám leállítani ,hogy csak akkor induljon ha én indítom!?
beállításokban nem találtam ilyet,
csak akkor nem indul automatikusan ha előtte kényszer leállítom az akalmazást. ritkán használom , csak hosszabb utakon, de napontan sokszor rövid útakon vagyok és nem akarom hogy így működjön
valaki tud megoldást?
köszi
üdvja , az értesítések felolvasása is ilyen , azt sem tudom kikapcsolni
-
válasz
borges7 #6310 üzenetére
Ha egy-egy szám kiszürkül, annak általában az az oka, hogy valamelyik jogtulajdonos (vendég zenész, stúdió, stb.) hozzájárulását nem tudták megszerezni, vagy lejárt, vagy vitatják (ez néha csak egy-egy számot érint). Ráadásul amit te linkeltél, az az album már csak "félig" létezik: a kereső már csak a remastered verziót találja meg ( [link] ). Az is árulkodó, hogy amit az előbb linkeltem (a remastered), azt a Spotify asztali kliensébe a keresőmezőbe bemásolva működik (megnyitja az albumot). A te linked már nem.
Amúgy a legdurvább beavatkozás, amit eddig találtam az ez: Spotify: [link] , eredeti: [link] . (Itt Spotify-ban ugyan megvan a szám, csak kissé meg van nyírva, ráadásul a vége az elég furán (kissé amatőrnek tűnik, ahogy el lett vágva). Feltételezem, hogy a komolyzenei betéttől volt egyszerűbb megszabadulni, mint utánamenni a jogoknak. (De lehet, hogy teljesen félreértem.
))
-
borges7
aktív tag
Annak mi lehet az oka, hogy pl. ez a Pink Floyd album elérhető a Spotin, kivéve az utolsó dalt, az "Echoes"-t? [link]
Főleg azért furcsállom, mert úgy emlékszem, ők voltak azok, akik mindig is ellenezték, hogy külön, dalonként árulják mondjuk a lemezeiket online. Persze itt nem eladásról van szó, hanem streamről, de akkor is érdekes. Meg nem emlékszem, hogy ezelőtt bármelyik számuknál ezt tapasztaltam volna.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
néhány nappal ezelőtt jött email, hogy beléptek a fiókomba a világ 5 részén, nyilván nem én voltam. Módosítottam a jelszavam (generált 16 karakter) kitöröltem minden felesleges app hozzáférést, kijelentkeztem mindenhonnan. Erre ma az fogad, hogy valaki csatlakozott a családi csomagomhoz.A fiókomba be lehet még lépni facebook-on keresztül (ott két lépcsős hitelesítés van, generált jelszóval, illetve a samsung fiókomon keresztül, szintén generált jelszó és azt hiszem két lépcsős van ott is.
Ezt, hogy csinálják, vagy mit lehet ez ellen tenni?
-
válasz
Dalares #6304 üzenetére
Ez érdekes felvetés, csak szerintem ez pont az a probléma, ami ellen nem védene, ha a Spotify PC-n is csak kevert lejátszást engedne az ingyenes fiókkal:
1. Ha valaki zenét szeretne lopni, akkor letöltheti illegálisan, vagy beszerezheti más forrásból, pl. ott az emlegetett YouTube.
2. Ha keverten játszunk le egy albumot, akkor a számok ugyanúgy ellophatók, csak a végén sorba kell rakni.
3. A leírt módszer feltételez egyfajta szakértelmet, plusz ha jól értettem, profi programok és hardverek kellenek hozzá, amivel a tipikus Spotify felhasználó nem rendelkezik.
4. A Spotify nagyon olcsó: ha bárki zenét akar lopni, akkor 2000 forintért előfizet egy hónapra (vagy ingyenes próbahónap), és akár 300-1000 ezer albumot is letölthet sokkal jobb minőségben eredeti sorrendben (amivel ellesz egy darabig, ha magáncélra kell). -
Dalares
tag
Pedig a zeneforgalmazók számára a PC a legveszélyesebb platform. Ha egy gépben olyan hangkártya van, amiben van engedélyezhető mixer, beállítható alapértelmezett hangbemenetként. Ha elindítasz egy hangrögzítő szoftvert, mondjuk egy Audacity-t, vagy Adobe Audition-t, majd elindítod a hangfelvételt, és lejátszol bármilyen zenét, akàr a Spotify-ról, vagy más forrásból, a szoftver rögzíti. Ez megvágható, szerkeszthető és elmenthető. Mivel ilyenkor a mikrofon bemenete tiltva van, semmi külső zaj nincs a felvételre hatással, csak a belső huzalozáson keresztül megy minden, és a hangbemenet jelszintje állítható a megfelelő szintre, hogy ne legyen túlvezérlés. A Spotify ingyenes fiókjában a hangminőség romlása alig észrevehető. Kábé olyan, mint a 128 kb/s és a 192 kb/s között. Bár ez zenefüggő, hogy hangsúlyos, vagy nem.
Talán nem is véletlen, hogy egy ideje olyan gépeket forgalmaznak, amiben a mixer nem engedélyezhető a felhasználó által, van olyan, amelyikben nincs is. A régebbi gépekben, alaplapokon még volt. Valószínűleg sokan használták ezt a módszert, s ezért egy ideje korlátozzãk a mixeres hangkeltők alkalmazását, de még időnként kifogható egy-egy modell. Ezt mobilon és tableten nem lehet megtenni semmiféle módon.
-
válasz
Dalares #6301 üzenetére
Miért csak a mobilra vonatkozik? Mert a Spotify (mármint a cég) így döntött.
Nem publikus, hogy miért. Az egyik fórum topikban azt valószínűsítették (a felhasználók, nem a cég), hogy PC-n sok az alternatíva, pl. a YouTube, azaz ott egy ilyen korlátozás sok felhasználót terelne az alternatív platformok felé. Mobilon ez kevésbé szempont, mert mobilon kevesebb az alternatíva, és azoknak is megvannak a maguk bajai (adatforgalom, reklámok, nem megy háttérben, stb.)
(A többi korlátozás elvileg PC-n is áll: csökkentett minőség, nincs offline, reklámok, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Mandragóra steam kód
- Pc Big Box játékok és Windows 98
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest