Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz #86564352 #5997 üzenetére

"A Spotify eredetileg zene app"
    Ez igaz is meg nem is. Mert amennyire tudom, már régebb (kezdetek?) óta vannak rajta prózai tartalmak is: performance-ok, csak részben zenei darabok (pl.), vagy teljesen prózaiak, pl. hangoskönyvek. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki főleg utóbbiakat hallgatta (vezetés közben).

"ha podcast felé terelik az embereket, akkor kevesebb zenei jogdíjat kell fizetni"
    (Egyelőre a négy ikon a "home" oldalon elég vérszegény terelés.) És ennyire befolyásolhatók lennének az emberek? (Én ha zenét akarok hallgatni, akkor azt hallgatok, ha szöveget, akkor meg azt. Szövegre most tipikusan más alkalmazást használok, de ez részletkérdés.) És mi van, ha jó páran a szöveg miatt jönnek át, és elkezdenek zenéket is hallgatni? ;] (Persze megtudni nyilván sosem fogjuk.)

"ha valakit érdekelnek is podcastek, ők megtalálnák egy külön fülön vagy külön "Spotcast" appban"
    Egy ellenérv: beépített Spotify kliens manapság már rengeteg kütyüben van, viszont Spotcast meg nem lenne. Külön fül lehetne, de már most is kissé zavarosabb ennél a helyzet: Pl. Kereső képernyőn a Podcasts alatt van Categories, de pl. a Christian & Gospel alatt meg van Podcasts...

Új hozzászólás Aktív témák