Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudja valaki ,hogy hogy lehetne ugy beállitani a spotyfyt, hogy akár PC-n akár androidon csak olyan zenékből válogasson amik nekem tetszenek müfajok?
Mert vagy csak egy fajtára lehet koncentrálni vagy válogatásokra, de vagy olyan számok jönnek be amiket nem ismerek egyáltalán vagy olyan ami nem is teszik.
Az meg elég pepecs meló lenne, hogy minden egyes zenét manuálisan keressek meg.
Magyar számokat meg szinte nem is ad be.
a 90es évektől napjaink trance és dance zenéi kellenének és magyar "örökzöldek" rapublik, beatrice, lord tankcsapda stb és a mai slágerek.
Ez elég változatos ahhoz, hogy egy kategórián belül megtaláljam öket és igy nem is ajánl felIlletve amiket bepipáltam , hogy meglegyen a saját zenék között,de csak online ha erre megyek rá akkor is lejátszik olyan számokat is amik bár ugyan attól az előadótól van de nem pipáltam be mint tetsző számot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest