Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudja valaki ,hogy hogy lehetne ugy beállitani a spotyfyt, hogy akár PC-n akár androidon csak olyan zenékből válogasson amik nekem tetszenek müfajok?
Mert vagy csak egy fajtára lehet koncentrálni vagy válogatásokra, de vagy olyan számok jönnek be amiket nem ismerek egyáltalán vagy olyan ami nem is teszik.
Az meg elég pepecs meló lenne, hogy minden egyes zenét manuálisan keressek meg.
Magyar számokat meg szinte nem is ad be.
a 90es évektől napjaink trance és dance zenéi kellenének és magyar "örökzöldek" rapublik, beatrice, lord tankcsapda stb és a mai slágerek.
Ez elég változatos ahhoz, hogy egy kategórián belül megtaláljam öket és igy nem is ajánl felIlletve amiket bepipáltam , hogy meglegyen a saját zenék között,de csak online ha erre megyek rá akkor is lejátszik olyan számokat is amik bár ugyan attól az előadótól van de nem pipáltam be mint tetsző számot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest