Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
borges7 #5621 üzenetére
Zavaros számomra a dolog. Réges-régen még desktopon is a régi Spotify programban volt beépített dalszöveg. Karaoke style. Azt hiszem a Musixmatch jóvoltából, és akkor más 3rd party appok is voltak a Spotify-on belül. Utána váltottak Genius forrásra, viszont ez sok országban csak a behind the lyrics szöveget adta, nem a rendes dalszöveget. Aztán újra Musixmatch lett a partner, megint csak bizonyos országokban, nálunk éppen nem, és még a nagy USA piacra is csak tavaly adták ki: Spotify brings real-time lyrics to 26 countries, not including the US
A Musixmatch oldalán úgy szerepel globális licence jogokat vett a Spotify:
akkor nem tudom a Spotify miért nem adja ezt a funkciót mindenhol? Tesztelés nem lehet ennyi évig, hiszen a kisebb szereplő Deezer is adja. Apple Music-ból ez hiányzik csak nekem, és a videóklippek.
Nem tudom jogi dolog vagy csak üzletpolitika. Amikor kiszürkül egy dal, azt sem szeretem, hogy több tech cég sokszor régiónként mást nyújt, vagy akár platform szerint is. Pl. ha Spotify-t Android alatt kellene használnom, kitépném a hajam, az iOS app fejlesztése a prioritás náluk. Aztán a web playerben van olyan funkció, ami a desktop program nincs és fordítva. Alapvetően a web playert használom, mert az 256 kbit/s AAC ahogy az Apple Music, a desktop még 320 kbit/s Ogg Vorbis. (ha az alapértelmezetten bekapcsolt audio normalizálást offolom, akkor már jobban tetszik az is)szerk.: és nagyon boldog lennék, ha a podcast részt nem fő helyen ajánlanák a kezdőlapon (mivel sok millió dollárt tettek bele, ezt hiába várom) pedig jobb lenne csinálnának egy külön podcast appot, vagy opciót a kikapcsolásra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest