Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mostani rendezgetéseim:
Spotify Windows 10 programmal átraktam iOS Spotify-ba a náluk hiányzó 20-30 kedvenc dal piréz mp3 verzióit szépen id3 tagelve. iPhone-on letöltve ez a lista szépen mutatja a borítókat is. A desktop programtól kb. ennyire van szükségem, mert az én fülemnek az új web player AAC jobban szól!
Pedig a fullos programban próbálgattam mindent, természetesen max. bitráta és audio normalization fokozatok állítása, teljes kikapcsolás, de nem tetszett sehogy. A web player hangzása tetszik. Mivel PWA, Chromium Edge-ből ki is lehet appként Windows tálcára, vagy képernyő szélére dobni mini player is lehet belőle: csak albumborító vezérlőgombokkal.A videóklippek és a dalszövegek hiányoznak Apple Music-ból. (és ők 1500 forintot kérnek 5 euró helyett, azért éves szinten Covid és Orbán árfolyamon nem mindegy, két havi zene díj a különbség) Spotify-nál is már van dalszöveg a világ több részén, talán idén magyar régióval is lesz?
Érdekességként: AM lemondása után küldtek hírlevelet, remélik nem sokáig maradok ki, mert a lejátszási listáimat csak rövid ideig tudják tárolni. Na majd egy év múlva letesztelem. (tudom vannak 3rd party playlist költöztető szolgáltatások, mégis azért a Spotify-nál előny mindig megtalálod az elmentett dalaid)Hétvégi program: rendet rakni a Spotify listáim között, megunt dalok lomtalanítás, kicsit még nagy kupleráj van, mert évek óta csak halogattam a rendcsinálást

szerk.: fenti témához, szerintem is jó lenne olyan 3rd party szolgáltatás, hogy feltöltöd a Spotify válogatott listáidat a kedvencekkel és akkor megveheted azokat mp3, flac ahogy kéred, egyenként vadászás helyett
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest