Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Ma reggel valami nagyon fura dolog történt a Spotify-jal a buszon. Elindult az alkalmazás, de rögtön be is záródott. Újraindítottam, erre kérte, hogy jelentkezzem be. Amikor beléptem, a recently playedben egy csomó ismeretlen album/playlist volt. Feljött egy értesítés, hogy más eszközök elérhetők, min szeretném folytatni a lejátszást, telefonon, vagy a Bluetooth v1-en. Hirtelen nem tudtam mire vélni, csak a folytatásra nyomtam, így a Bluetooth v1 lett kiválasztva. Elindult valami ismeretlen zene, de nem nálam szólt, csak láttam, hogy megy. Aztán átváltottam a telefonomra, végre nálam szólt, de ugyanaz. Elindítottam egy saját playlistet, de pár másodperc múlva megszakadt. Nézem, megint a Bluetooth v1-ről szól valami tök ismeretlen szám. Ez még kétszer megismétlődött, az lett a vége, hogy kikapcsoltam és csak leszállás után vettem újra elő. Sosem tapasztaltam még ilyet, mii lehetett ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest