Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Köszi! Megváltoztattam a jelszót és kijelentkeztem minden eszközről. Szerencsére az email címem jelszava más volt, meg ott be van állítva a kétfaktoros hitelesítés is.
-
Jofi81
őstag
Ma reggel valami nagyon fura dolog történt a Spotify-jal a buszon. Elindult az alkalmazás, de rögtön be is záródott. Újraindítottam, erre kérte, hogy jelentkezzem be. Amikor beléptem, a recently playedben egy csomó ismeretlen album/playlist volt. Feljött egy értesítés, hogy más eszközök elérhetők, min szeretném folytatni a lejátszást, telefonon, vagy a Bluetooth v1-en. Hirtelen nem tudtam mire vélni, csak a folytatásra nyomtam, így a Bluetooth v1 lett kiválasztva. Elindult valami ismeretlen zene, de nem nálam szólt, csak láttam, hogy megy. Aztán átváltottam a telefonomra, végre nálam szólt, de ugyanaz. Elindítottam egy saját playlistet, de pár másodperc múlva megszakadt. Nézem, megint a Bluetooth v1-ről szól valami tök ismeretlen szám. Ez még kétszer megismétlődött, az lett a vége, hogy kikapcsoltam és csak leszállás után vettem újra elő. Sosem tapasztaltam még ilyet, mii lehetett ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest