Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Video digitalizálás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. ebben a tekintetben az eddigiektől eltérő vagyok: 2015 óta vagyok előfizető, az ízléseimet frankón megismerte már a rendszer, így a home képernyőn elérhető ajánlókból hallgatok 90%-ban. Nagyjából 50-50% a már hallott és a még nem hallgatott zenék aránya, ami szintén megfelel. Általában nem hallgatok albumokat, vagy kész playlisteket. De le se töltöm a telefonomra őket (kivéve, ha olyan helyre megyek, ahol tuti nincs net - külföld), streamelem mindig (céges telefon, korlátlan a minden IS).
Szóval rábízom magam a Spotira, és nekem eddig bejött
Ehhez persze kell egy megfelelő hallgatási minta, az év végi Wrapped szerint pl. közel 40 ezer percet hallgattam (itthon, kocsiban, munkahelyen Spoti, telefonon, gépen, miboxon).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest