- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. ebben a tekintetben az eddigiektől eltérő vagyok: 2015 óta vagyok előfizető, az ízléseimet frankón megismerte már a rendszer, így a home képernyőn elérhető ajánlókból hallgatok 90%-ban. Nagyjából 50-50% a már hallott és a még nem hallgatott zenék aránya, ami szintén megfelel. Általában nem hallgatok albumokat, vagy kész playlisteket. De le se töltöm a telefonomra őket (kivéve, ha olyan helyre megyek, ahol tuti nincs net - külföld), streamelem mindig (céges telefon, korlátlan a minden IS).
Szóval rábízom magam a Spotira, és nekem eddig bejött
Ehhez persze kell egy megfelelő hallgatási minta, az év végi Wrapped szerint pl. közel 40 ezer percet hallgattam (itthon, kocsiban, munkahelyen Spoti, telefonon, gépen, miboxon).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest