- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001
üzenetére
Hát igen, nekem sem volt kellemes, amikor szembesültem azzal, hogy a kedvenc műfajom (idén) állítólag a chamber psych...
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)(Én egyelőre nem nagyon szoktam kettőnél többször meghallgatni valamit, illetve rengeteg számomra korábban ismeretlen előadót hallgatok, szóval az én év végi értékelésem nagyjából semmire sem jó... Mondjuk, az meglepő volt, hogy Spotify szerint idén 89 országból hallgattam előadókat. Persze az előadók publikus adatlapján ez az infó sem található meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)