Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
A napokban kaptam egy emailt a Spotify-tól (no-reply@spotify.com) arra a címemre, amit soha nem adnék meg ilyen célra, hogy
Confirm your account. You’re almost there. Confirm your account below to finish creating your Spotify account.
Az a baj, hogy soha, semmikor nem kerültem velük kapcsolatba, még próba erejéig sem, hiszen egy másik (szándékosan nem nevezem meg) platform elégedett felhasználója vagyok, így még az email-címem sem ismert előttük.
(Kivéve persze, ha valami iq-fighter rosszul adta meg a sajátját, és az enyémet írta be helyette, amire volt már példa.)
Szóval így könnyen megvan a "Közel 100 millió prémium előfizetésnél jár a Spotify" című jelenség, főleg, ha a nem-olvasok-csak-kattintok jellegű felhasználónak küldenek ilyet.
Hmm.
Ez nem Spotify-ekézés, meg hasonlók, csak egy érdekes tapasztalat róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest