Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
A napokban kaptam egy emailt a Spotify-tól (no-reply@spotify.com) arra a címemre, amit soha nem adnék meg ilyen célra, hogy
Confirm your account. You’re almost there. Confirm your account below to finish creating your Spotify account.
Az a baj, hogy soha, semmikor nem kerültem velük kapcsolatba, még próba erejéig sem, hiszen egy másik (szándékosan nem nevezem meg) platform elégedett felhasználója vagyok, így még az email-címem sem ismert előttük.
(Kivéve persze, ha valami iq-fighter rosszul adta meg a sajátját, és az enyémet írta be helyette, amire volt már példa.)
Szóval így könnyen megvan a "Közel 100 millió prémium előfizetésnél jár a Spotify" című jelenség, főleg, ha a nem-olvasok-csak-kattintok jellegű felhasználónak küldenek ilyet.
Hmm.
Ez nem Spotify-ekézés, meg hasonlók, csak egy érdekes tapasztalat róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest