Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
"Az ilyen embereket kilőném a világűrbe...." -remélem, h nem rám gondoltál. Ugyanis én nem vagyok egy Olcsó János, aki mindent lelop a netről, és nem sírom tele a fórumokat, ha vmiért fizetnem kell.

Nagyon szeretem a Spotify-t, az utóbbi időkben megváltoztatta a zenehalgátasi szokásaimat, és rengeteg új előadót -sőt műfajt is- megismertem általa. Remélem, h találnak megoldást a pénzügyi problémáikra, de szerintem sokkal valószínűbb, h felvásárolják őket. Drukkolok nekik mindenesetre!
Azért elég vicces őket a BMW-hez, vagy az Intelhez hasonlítani. Ezek a cégek évtizedes hagyományokkal rendelkeznek (a BMW jövőre lesz 100 éves), és mindketten ott vannak a 100 legértékesebb márka között. Óriási gazdasági erőt képviselnek, de ettől függetlenül ők is simán csődbe mehetnek..
Hogy mire alapozom a véleményemet? Szakmámból kifolyólag elég sok gazdasági elemzést olvasok, és róluk is olvastam idén már több cikket is. Például ezt is.unravel: UPC.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Call of Duty: Warzone
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest