Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
"Az ilyen embereket kilőném a világűrbe...." -remélem, h nem rám gondoltál. Ugyanis én nem vagyok egy Olcsó János, aki mindent lelop a netről, és nem sírom tele a fórumokat, ha vmiért fizetnem kell.

Nagyon szeretem a Spotify-t, az utóbbi időkben megváltoztatta a zenehalgátasi szokásaimat, és rengeteg új előadót -sőt műfajt is- megismertem általa. Remélem, h találnak megoldást a pénzügyi problémáikra, de szerintem sokkal valószínűbb, h felvásárolják őket. Drukkolok nekik mindenesetre!
Azért elég vicces őket a BMW-hez, vagy az Intelhez hasonlítani. Ezek a cégek évtizedes hagyományokkal rendelkeznek (a BMW jövőre lesz 100 éves), és mindketten ott vannak a 100 legértékesebb márka között. Óriási gazdasági erőt képviselnek, de ettől függetlenül ők is simán csődbe mehetnek..
Hogy mire alapozom a véleményemet? Szakmámból kifolyólag elég sok gazdasági elemzést olvasok, és róluk is olvastam idén már több cikket is. Például ezt is.unravel: UPC.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest