Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Megasztár, nem magyar léptékkel. Bökte a csőrét, hogy ingyen hallgatták milliók a zenéjét. Ő valaki, nyíltan kimondhatta, hogy az élősködők húzzanak a fenébe. Megzsarolta a Spotify-t, hogy a free user-ek ne hallgathassák a számait. Nem mentek bele, erre becsukta a boltot. De más szolgáltatóknál is letiltatta a számait, legalábbis egy részét. Rimánkodhattak a rajongói, le sem sz@rta őket. Elvégre ott az iTunes, meg lehet venni az albumokat. Hallgathatja bárki, ha tejel érte. Nem szimpatikus, de mégis van valami igaza.
Még szerencse, hogy az ominózus esetig azt sem tudtam ki ő. Belehallgattam, az a zene nem az én műfajom. Túl öreg vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest