Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
spoiler gyanú, aki nem játszott vele, óvatosan olvassa:
nos nekem sajna nem jött be
szinte egy egész napot rááldoztam, de azt kell mondanom a civ. kortól már teljesen lapos a játékmenet, és az alakformálás / fajtervezés teljesen elveszik. poén lenne a stratágiai rész ha nem 3 féle épület és 2 féle jármű lenne. az űrfázis meg egyenesen unalmas
törzsi fázisig valóban aranyos, és szórakoztató, még csináltam egy húsevő fajt másnap elég érdekes kinézettel, de törzsinél abbahagytam. erősen kétlem, hogy az embert hosszabb távon lekösse, mivel az evolúciós részben még van sok lehetőség (bár itt is csak az változik, hogy hogy néznek ki a lények) de utána semmi újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szinte egy egész napot rááldoztam, de azt kell mondanom a civ. kortól már teljesen lapos a játékmenet, és az alakformálás / fajtervezés teljesen elveszik. poén lenne a stratágiai rész ha nem 3 féle épület és 2 féle jármű lenne. az űrfázis meg egyenesen unalmas