Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Várom a switchet, remélem eport nő ki a splatoon2-ből!
-
K1nG HuNp
őstag
Amekkora elánnal belevágtam a dologba, most az ünnepek alatt annyira nem nyúltam az egészhez, elmúlt a varázs, nemtudom

-
K1nG HuNp
őstag
Jelenleg most az emulátorokról próbálok leszokni, és váltani az eredeti konzolokra, ami viszont nem olcsó.. Egy ntsc nes szállítással alsó hangon 150$. + ezek a konzolok 5 éven belül nemtudom milyen állapotban lesznek.. bár ha eddig 30at kihúztak csak kibirnak még párat

-
davidsone
addikt
Hali! Kár h. kihalás van ebben a témában most néztem runokat: DOOM, Deus Ex MKD, régen HL-2-vel próbálkoztam de már nem emlékszem nem volt egy egetrengető idő...
...NFS-ben volt egy world top10-es időm sprintben, az is speedrun
De nagyon érdekes téma szerintem, kiismerni egy játékot ilyen szinten amit talán még a fejlesztők sem ismernek, jó lenne itt osztogatni az élményeket... -
K1nG HuNp
őstag
Ma 2 gamet speedrunoltam, a Chessmaster-em 17s lett, 10. hely a ranglistan, a Gunlam Clive-m pedig 1m09s ami a 3. helyet jelenti, persze ha elfogadják őket.

-
K1nG HuNp
őstag
Vett valaki NES Classic Mini-t? Eddigi vélemények?
-
K1nG HuNp
őstag
Éppen streamelek, ha érdekel valakit. [link]
-
K1nG HuNp
őstag
Nem találtam hasonló topikot, így megnyitom életem elsőjét. A téma adott, a magyar közösség pedig valszeg annyira kicsi, hogy ide jöhet minden ömlesztve

Jelenleg a Ninja Gaiden Shadow-t runolom, GameBoy emulatorral, a legjobb időm 31 perc (világrekord 12).

Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Vezeték nélküli gaming egér Fehér
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest