Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Várom a switchet, remélem eport nő ki a splatoon2-ből!
-
K1nG HuNp
őstag
Amekkora elánnal belevágtam a dologba, most az ünnepek alatt annyira nem nyúltam az egészhez, elmúlt a varázs, nemtudom

-
K1nG HuNp
őstag
Jelenleg most az emulátorokról próbálok leszokni, és váltani az eredeti konzolokra, ami viszont nem olcsó.. Egy ntsc nes szállítással alsó hangon 150$. + ezek a konzolok 5 éven belül nemtudom milyen állapotban lesznek.. bár ha eddig 30at kihúztak csak kibirnak még párat

-
davidsone
addikt
Hali! Kár h. kihalás van ebben a témában most néztem runokat: DOOM, Deus Ex MKD, régen HL-2-vel próbálkoztam de már nem emlékszem nem volt egy egetrengető idő...
...NFS-ben volt egy world top10-es időm sprintben, az is speedrun
De nagyon érdekes téma szerintem, kiismerni egy játékot ilyen szinten amit talán még a fejlesztők sem ismernek, jó lenne itt osztogatni az élményeket... -
K1nG HuNp
őstag
Ma 2 gamet speedrunoltam, a Chessmaster-em 17s lett, 10. hely a ranglistan, a Gunlam Clive-m pedig 1m09s ami a 3. helyet jelenti, persze ha elfogadják őket.

-
K1nG HuNp
őstag
Vett valaki NES Classic Mini-t? Eddigi vélemények?
-
K1nG HuNp
őstag
Éppen streamelek, ha érdekel valakit. [link]
-
K1nG HuNp
őstag
Nem találtam hasonló topikot, így megnyitom életem elsőjét. A téma adott, a magyar közösség pedig valszeg annyira kicsi, hogy ide jöhet minden ömlesztve

Jelenleg a Ninja Gaiden Shadow-t runolom, GameBoy emulatorral, a legjobb időm 31 perc (világrekord 12).

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest