Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Látom sajnos nem nagyon pörög a topik pedig megjelent az első nagy frissítéssel konzolokra is 2025.02.25.-én.
Nagyjából 800 óra Valorant (konzol) van mögöttem és úgy estem neki. Nekem a grafikai stílusa tetszik, a két testes játékmechanika is jól ki van találva. A gunplay kellemes átmenet a full taktikai "one tap"-es Valorantos és egy a futóbolond COD szerű "run n' gun" között. Nincs ultimate képesség. A szponzorok feloldása nagyon lassú ha nem nyúlsz a zsebedbe, az Eco meg elég lazára van véve, nincs olyan szintű szenvedés ha több kört buksz egymás után.
Sajnos a 120fps/hz nem stabil PS5-ön, ráadásul bugos is a Vsync kapcsoló. Sok mindent finom kell hangolni mert az alap beállítások szerintem elég rossz visibility-t adnak. A hangok néha kicsit suták, pontatlanok. A mikrotranzakciókkal meg kocsit elszaladt a ló. Konzolok között van crossplay.
Összességében egyébként én élvezem, de így kicsivel több mint fél évvel a Valorant után (konzolos megjelenésről tudok csak nyilatkozni) ennél sokkal többet kéne tegyenek, hogy átcsábítsák a játékosokat. Marketing szinte 0, és adhattak volna kicsit több mindent kezdésből mert amúgy szerintem túl vastagon is fog a ceruza a Store-jukban (mégha Valorant-hoz hasonlóak is az árak).
-
Megjelent a játék ma 18.00-kor, szedhető steam-ről ingyenesen.
-
Spectre Divide
Jelenleg zárt béta fázisban tartó kompetetív fps lövölde a CS2 és a Valorant kihívója szeretne lenni, komoly újításnak számít, hogy itt nem a megszokott 5vs5 felállás van hanem egy 3vs3 viszont mindenkinek 2 karakter áll rendelkezésére, a második karaktert vinni kell magunkal és megóvni az esetleges flanker ellenségtől, bármikor átlehet váltani a karakterek között.
A játékmód a jól bevált "bombalerakós" megoldás, kör elején felszerelés vásárlási lehetőséggel, itt nem varázslatok vannak mint a Valorantban hanem egyszerű technikai eszközök amik természetesen frakciónként eltérnek egymástól.
A játék fejlesztésében a népszerű twitch streamer és ex profi CS játékos Shroud is komolyan részt vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- SK hynix DDR4 2x4GB 2400mhz Notebook Memóira
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest