Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Látom sajnos nem nagyon pörög a topik pedig megjelent az első nagy frissítéssel konzolokra is 2025.02.25.-én.
Nagyjából 800 óra Valorant (konzol) van mögöttem és úgy estem neki. Nekem a grafikai stílusa tetszik, a két testes játékmechanika is jól ki van találva. A gunplay kellemes átmenet a full taktikai "one tap"-es Valorantos és egy a futóbolond COD szerű "run n' gun" között. Nincs ultimate képesség. A szponzorok feloldása nagyon lassú ha nem nyúlsz a zsebedbe, az Eco meg elég lazára van véve, nincs olyan szintű szenvedés ha több kört buksz egymás után.
Sajnos a 120fps/hz nem stabil PS5-ön, ráadásul bugos is a Vsync kapcsoló. Sok mindent finom kell hangolni mert az alap beállítások szerintem elég rossz visibility-t adnak. A hangok néha kicsit suták, pontatlanok. A mikrotranzakciókkal meg kocsit elszaladt a ló. Konzolok között van crossplay.
Összességében egyébként én élvezem, de így kicsivel több mint fél évvel a Valorant után (konzolos megjelenésről tudok csak nyilatkozni) ennél sokkal többet kéne tegyenek, hogy átcsábítsák a játékosokat. Marketing szinte 0, és adhattak volna kicsit több mindent kezdésből mert amúgy szerintem túl vastagon is fog a ceruza a Store-jukban (mégha Valorant-hoz hasonlóak is az árak).
-
Megjelent a játék ma 18.00-kor, szedhető steam-ről ingyenesen.
-
Spectre Divide
Jelenleg zárt béta fázisban tartó kompetetív fps lövölde a CS2 és a Valorant kihívója szeretne lenni, komoly újításnak számít, hogy itt nem a megszokott 5vs5 felállás van hanem egy 3vs3 viszont mindenkinek 2 karakter áll rendelkezésére, a második karaktert vinni kell magunkal és megóvni az esetleges flanker ellenségtől, bármikor átlehet váltani a karakterek között.
A játékmód a jól bevált "bombalerakós" megoldás, kör elején felszerelés vásárlási lehetőséggel, itt nem varázslatok vannak mint a Valorantban hanem egyszerű technikai eszközök amik természetesen frakciónként eltérnek egymástól.
A játék fejlesztésében a népszerű twitch streamer és ex profi CS játékos Shroud is komolyan részt vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest