Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Weboldal: [link]
Steam Store: [link]
Steam Community Hub: [link]Üdv,
Veterán PC-s játékos vagyok, aki sok mindent látott már, de most sikerült egy készülő játéknak engem is meglepnie. Nevezetesen egy kis cseh játékstúdió (Keen Software House), aki korábban a kevésbé ismert Miner Wars ürszimulátor jellegű játékokat csinálta, most nagy fába vágta a fejszéjét, és elkezdett fejleszteni egy sandbox űrjátékot, amely sok tekintetben a Minecraft kreativitására hajaz, viszont mindez egy komoly, űrbéli környezetben, űrhajókkal, űrállomásokkal, aszteroidbányászattal stb. Lesz benne egyszerű kreatív mód, de sokkal komolyabb survival (manual) mód ahol az erőforrásokat ki kell bányászni, és a blokkat, alkatrészeket legyártani, közben pedig háborúzni a rivális csapattal.
A project annyira ambiciózus, hogy amikor először nézegettem a képeket, hogy technikailag le tudják ezt úgy programozni, hogy akár multiban is jól fog menni, nem akartam elhinni, ugyanis igen komoly fizikai rendszer van a háttérben, gravitációval és egy rakás mechanikailag, kinetikailag aktív eszközzel.
A Steamen viszont már Early Access státuszban megvásárolható az alfa változat, amelyet minden csütörtökön updatelnek és folyamatosan szépen lassan kerülnek bele az újdonságok. Most csütörtökön már a kezdetleges multiplayer mód is belekerült kreatív módban. Kipróbáltam és eszméletlen a dolog, tényleg működik. Kifejezetten látványos grafikával és igencsak sokrétű kreatív, működőgépes járművek, bázisok építésével ilyen még eddig biztos nem volt. Ha ezt folyamatosan ilyen ütemben tudják tovább is csinálni, akkor szerintem megállíthatatlan lesz és legalább akkora hype lesz körülötte a végére mint a Minecraftnak.
Akit érdekel a dolog, vagy már meg is van neki a játék, azzal szívesen felvenném a kapcsolatot. Már most idejében jó lenne egy kis magyar csapatot összekovácsolni, együtt építgetni, próbálgatni. Tudok Teamspeak szervert is biztosítani. Várom az üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest