- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Engem a hátsók külön érdekelnek.
pont irni akartam hogy vettem Emagrol hátsókat de vissza lett küldve hogy cseréljék ki mert nem tudtam konzol ra rakni. Na azóta se jött csomag sem a pénzt nem adták vissza. Reklamáltam többször kértem hogy küldjék vissza a pénzt de arra hivatkoznak hogy meg kell bizonyosodni bizonyosodniuk hogy nem kaptam meg a csomagot. Lassan 1 honapja. Úgyhogy most nincs hátsó és nem is lehet kapni EMAGon jelenleg. Szóval ha külön eladod akkor írj rám. Köszi[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hangmódtól függően megszólalnak a hátsók is sztereo forrás esetén,de szerintem ront az zenei élményen.A sztereó direkt úgy van keverve a stúdióban,hogy elölről 2 oldalról szóljon,így mutatja meg a sztereó színpadteret (már amennyire egy soundbar meg tudja mutatni...),ha beleugat a hátsó is,akkor borul az egész.Egyszer kétszer jó poén így hallgatni zenét (főleg psy-t és trance-t),de hosszú távon szerintem nem jó,legalábbis szerintem.
-
veterán
Egy sima mezei Hama Ultra High Speed is tökéletesen elég.
De nézz szét kábelvilág.hu-n,ott is van minden,ráadásul jó áron.Ott még típusra is tudsz szűrni. [link]
2.0b elég.A soundbar nem tud 4K 120Hz-et átengedni és ehhez kéne 2.1.
Ahogy feljebb is írták,nagyon drágát nehogy vegyél,átverés és pénzlehúzás (pl az Audioquest “prémium” cuccai ilyenek),pont ugyanazt tudják mint egy olcsóbb kábel.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Nem verziószáma van a kábeleknek, hanem szöveges besorolása.
pl:
a hivatalos lista:
https://www.hdmi.org/resource/cablesde ez meg el is magyarázza részletesen mi mit jelent:
https://tripplite.eaton.com/products/hdmi-cable-typesAmelyik gyártó rá meri írni a HIVATALOSAN MEGHATÁROZOTT szöveges besorolást, és nem csak kamuzik valami pár betűben eltérő megtévesztő, "valóságban ilyen nem létezik" kategóriát, azok mind jók lesznek. Ja és ne ilyen 10+ ezer ft-os aranyozott csodakábelt vegyél, mert azok mind átbaszások. Pontosítok: ugyanazt fogja tudni, mint bármelyik másik a szabványt teljesen jól teljesìtő, de tizedannyiba kerülő kevésbbé csicsás kábel. Szóval működni teljesen jól fog, viszont a semmiért fizetted ki a hülyék adóját a gyártónak.
-
-
Zsmester89
őstag
Nem tudom, hogy te mennyiért nézted a 8132-t, én 2 napja vettem 79e-t az eurnicsban. Igaz egy 40e sar3-ért indultam, mert csak a halóba kell, de személyesen nekem nagyon tetszett...
Most állok neki felfúrni a falra, remélem nem zavarja majd a tv vastagsága (lg oled) az atmos sugárzók hangját.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Autós topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest