- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Ferenczi Áko #20541 üzenetére
Ezen én is agyaltam a Q930C vásárlása során, hogy 110 cm széles a bar és az vajon elegendő lesz-e arra, hogy a balról-jobbról jövő hangok megfelelően el lesznek-e szeparálva és érezhető lesz-e az irány.
Érezhető. Egyértelműen a bal és jobboldali hangok onnan jönnek, ahonnan kell, nem centerről érkező érzés van.
Ha mondjuk leesik egy tárgy bal oldalon, azt teljesen onnan hallom, nem centerről. Nyilván, ha rendes házimozi szett lenne, jobban szétpakolt hangszórókkal, az biztosan jobban fokozná ezt, de ezzel sincs olyan érzésem, hogy minden szemből jön.
Lehet azért van ez így, mert a Q930-ban teljesen oldalra és döntötten oldalra is van elhelyezve hangszóró:
Csak tipp, de gondolom így az oldalsó visszaverődés kicsit tudja nyitni a teret jobb-bal oldalon. Ahogy látom a te soundbarod esetén viszont nincsenek oldalsó hangszórók, így lehet ezért érzel mindent középről.Amúgy nálam sem optimális az elhelyezés visszaverődés szempontjából közel sem... Mert egyik oldalon nagyon közel van a fal, másik oldalon viszont lényegesen távolabb, mert a szoba sarkában van a setup: [kép]
Ha már elhelyezés:
Én kicsit befordítottam a képen látható módon a hátsókat: [kép]
Így a jó, vagy ha teljesen előre néznek? -
Voice24
őstag
válasz
Ferenczi Áko #20541 üzenetére
Fórumtársnak nem a hangminőséggel van baja, hanem a termék nevével, ami a dobozra van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- LG G1 3.1-es Soundbar eladó! 360w/Dolby Atmos/DTS:X/HI-Res Audio/Vezetéknélküli Mélynyomó/
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest