Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myl
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom mennyire off topic, de abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek egy Sonos Beam-et mennyire célszerű egy IKEA FJÄLLBO jellegű TV szekrénybe beletenni?
Ugyanis a közeljövőben venni akarok egy 55”-os LG C9 OLED TV-t, és mellé egy Sonos Beam-ben gondolkozok, viszont a TV jellegzetessége, hogy a gyári állvány miatt elég alacsonyan ül, és nem fér elé/alá a soundbar úgy, hogy ne lógjon bele a képernyőbe. Éppen ezért a jelenlegi tervem az, hogy a fent említett ikeás szekrénybe tenném, viszont mint laikus olyan aggályaim vannak, hogy akármennyire rácsozott a szekrény ajtaja és oldala, az rontani fog a hangon ahhoz képest mintha csak simán, magában lenne a soundbar mindenféle blokkolás nélkül. Plusz a szekrény közepén van egy vékony oszlop, és mivel ennek a soundbarnak a közepén pont van két hangsugárzó ezért emiatt sem vagyok benne biztos, hogy ez a setup ideális lenne.
Tudom, már mondjátok magatokban, hogy a logikus lépés a TV falra felfúrása lenne, de mivel albérletről van szó, ezért nem akarom szétfúrni a falat, plusz valahogy sosem jöttek be nálam a falon lévő TV-k, így mondhatjuk, hogy ez nem opció.
Mivel nem tudom eldönteni, hogy ez valóban rontana az élményen vagy sem, ezért a ti tanácsotokat kérném, hogy szerintetek ennek a fajta megoldásnak lesz hátránya, vagy pontosan ugyan úgy fog szólni, mintha a TV előtt/alatt lenne a soundbar?
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Cambridge Audio Dacmagic DAC értékelésre vár
- Ibasso dx240 dac dap zenelejátszó
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest