Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fjanni

    tag

    válasz K.Tamas89 #8177 üzenetére

    Nekem q80r van 8500s- el és nagyon meg vagyok elégedve. Mind filmre, mind zenére nagyon jó. Tetszik a Spotify lejátszás wifin mobiltelefonról.
    Nagyon jók a mélyek, nem tolakodó, de ha kell akkor odateszi magát. A soundbarban van anyag, meglehetősen nagy a súlya és a viszonylag nagy hangszórók nagyon jól szólnak, filmnél 10-12% hangerő már elég egy 25nm-es szobába.
    A 8500s jól kiegészíti és létrehozza a valós hangteret, amit egy sima soundbar soha nem tud. Adaptív beállításnál a sztereót pl. zenét is felskálázza 5.1-re, egész jól. Féltem hogy torzan fog szólni a 8500 kis hangerőn, de egyáltalán nem. Kicsit viszont lehetne hangosabb, még +6 beállításnál is néha halknak érzem.
    Az Rpi Kodit hdmi-n a soundbarra kötöttem, a soundbar pedig hdmi arc-on a tv-re így a dts is megy samsung tv-n. Jó a hdmi-arc és a cec-nek köszönhetően a tv távirányító vezérli a soundbart és az arra kötött kodit is.
    Az atmos-t is tudja pl. Tv Netflix app, Kodi-ról, Plex-ről, de nagy különbséget nem érzek mondjuk egy dts-hez képest.
    Hátránya, hogy nem irja ki az üzemmódot, alap estben semmilyen kijelzés nincs. Csak ha indul egy Atmos anyag, azt kiírja pár másodpercre, de más üzemmódot nem.

Új hozzászólás Aktív témák