Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Mivel pont le volt árazva az SK5 így gyorsan meg is vettem, viszont a soundbarban lévő 4 hangszóró közül a 2 legszélsőbb kisebb kocka alakú (magas?) hangszóró folyamatosan halk statikus zajt ad ki, hiába némítom, váltok másik bemenetre, stb.. ez normális és másnak is ilyen?
-
hamacsim
csendes tag
Sziasztok!
Ha szeretnék vásárolni egy új sub-ot a JBL 5.1-es baromhoz, van rá esély, hogy egy szervíz le tud nekem rendelni? Próbáltam keresni önmagában neten de csak egyben a rendszert találtam. -
$atirka
őstag
Szevasztok!
Van egy régi 2.1 LG soundbar, amire régen analóg jelet küldtem és tökéletes működött, azaz a set-top-box-al irányítottam a hangerőt!
Most bevásároltam egy Samsung Q60R-t, optikán összekötöttem, de utálom, hogy így már 2 távesz kell hozzá!
Sajnos LG-Samu utálják egymást és BT-n nem párosodnak (pedig látja a tv), HDMI meg nincs a SB-n.
Muszáj technikát cserélni, vagy van más megoldás?
Mondjuk ilyesmit használ valaki?
Ad ki audio jelet a hdmi arc port bármikor? (szerintem itt bukik meg az elméletem)
-
Hurkaleves
őstag
Ebben a hangcuccban elég jól optimalizálják ezeket. 2.1 után ég és föld.
-
user01
aktív tag
Aki egyes filmeknél azt tapasztalja, hogy a párbeszéd nagyon halk az effektekhez képest, az ne a hangcuccát okolja, hanem a sz@rházi magyar szinkront! Ha ugyanis ilyenkor átváltja a tv-n a szinkronnyelvet angolra, hallani fogja, hogy ott tökéletesen érthető a párbeszéd.
Egy ilyen elb@szott szinkronra példa a "Terminátor - Megváltás" című film magyar hangja. -
Hurkaleves
őstag
válasz
gubisadam #6815 üzenetére
Már fent is vannak a falon! idset-tel párosítottam a bárral, elsőre ment minden. A beállítások menüben megjelent a rear on/off és hangerő lehetőség is. Film be, és lássuk! Kb. amit vártam, még teltebb hangzás, előjöttek a tényleges háttér hangok is! A hangerőt -6 és +6 között lehet állítani. Én személy szerint -6 -ra állítottam, mert a hangosabb már túl direkt, túl sok. Igaz, hogy csak egy filmel teszteltem eddig (ready player one). Az erősítő dobozát betettem az ágyam alá és annyi. Patent!
-
gubisadam
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6814 üzenetére
erre kíváncsi leszek
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Hurkaleves #6803 üzenetére
Eddig bírtam, meglépetem a háttérsugárzókat is a Q60R-hez!
Este teszt és írok! -
AMD Power
titán
válasz
Hurkaleves #6809 üzenetére
Nekem is igy van sarokban!
-
peti85
senior tag
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Update: Van egy olyan funkciója, hogy DRC (dynamic range control). Ezt, a bár kikapcsolt állapotban, hosszan kell nyomni a távirányító balra gombját és így lehet ki/be kapcsolni. Bekapcsolt állapotban (ahogy én is használom, és gyárilag is így van) próbálja a hangokat, hangerőket egy szintre hozni amit jól is csinál. Ezzel még jobban csökkenthető a beszéd vs. effekt közti szakadék. Ugyanakkor az össz hangerő is csökken, picit hangosabbra kell venni, ennyi.
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Olvasgatva az itteni hszeket, bennem is felmerult, hogy vennem kellene egy soundbar-t a TV-hez. Sony KDL-48W605B-hez lenne amit egy Roku expressen keresztul hasznalok filmekhez (Plex).
Engem is az zavar leginkabb, hogy a beszed nagyon halk a filmekben levo tobbi zajhoz kepest es ezt szertnem megoldani az uj eszkozzel.
Tehat olyan 80-150k kozott keresek olyan bar-t ami filmhez, zenehez (youtube) es akar mas forrasbol, bluetooth-on keresztul is csatlekoztathato. A TV-hez vagy optikai kabellel vagy HDMI-vel tudom kotni. A nappali olyan 20 m2, szomszedok is vannakNem vagyok vajt fulu de azert hallom ha valami nem szolj jol, akkor inkabb vennem a kicsit dragabbat a lehetosegekhez merten.
Mit javasoltok?Koszonom elore is!
-
barizo
tag
Sziasztok
Tapasztalatok alapján a Soundbar mélynyomója hol van a legideálisabb helyen?
Pár bejegyzéssel feljebb van egy fénykép -részlet a helyiségben lévő mélynyomóról.
Mögötte ( a nappalival egybe nyitott konyha) ahol becsületes a mélynyomó hangja, mélyei.
A tv-vel szemben van a kanapé kb 3-3,5 méterre. Ott nem annyira határozottak a mélyek, mindig feljebb kell vegyem.
De..
Ha beállok a terasz üvegajtaja elé közvetlenül, ott nagyon-nagyon hangsúlyos a sub hangja...
Ötletek, tapasztalatok?
Köszönöm -
barizo
tag
válasz
Zizi123 #6801 üzenetére
Hello.
Na utána néztem és ujra teszteltem ilyen olyan beállításokkal.
A soundbar szépen kezeli és leképezi azt a jelet amit "kap (DD, stereo, DTS,..)
Tovább vizsgálva aztán az van, hogy a BD lejátszó (Primer jelút a HDMI kimeneten) kiadja a DTS jelet is,
a tv szintén tudja adni a DTS jelet.Persze mindez akkor ha manuálisan át van állítva a tv beállításaiban..
Ugye a fő probléma,hogy nekem szükséges a tv beállításaiban mindig a megfelelő kimeneti formátumot
beállítanom, amit az éppen aktuális film ad, tud.
Sajnos az én Gearbestről rendelt csoda Alfawise boxom, annyira nem korrekt. Értem ez alatt, hogy
teljesen mindegy, hova van kötve a HDMI csatlakozója (tv-re, vagy direkt a barra), megfigyeltem, hogy állandóan megkeveri a tv - soundbar közötti Anynet (CEC) kapcsolatot.
Azaz ha tápot kap (nem kell h bekapcsolva legyen) a box, akkor meghülyül az együttműködés a tv és a bar között, és elveszítik a CEC kapcsolatot.
Azaz nem kapcsol be a tv-vel együtt a soundbar, nem lehet a tv távirányítójával kezelni, stb...
Bár igazából csak a Kodi alkalmazása miatt és Youtube miatt van a rendszerbe...
Viszont amikor direktbe volt rajta a baron a box, akkor tényleg nem foglalkozott mással csak a boxal, .
Szóval valamiért a box "agresszív jelet" adhat, ami valahogy felülírja a többi komponenst.
Úgyhogy elengedem a témát, és marad a hálozati /BD lejátszás a tv manuális állítgatása mellett. -
htom127
aktív tag
válasz
Jó lenne több ilyen részletes véleményt olvasni, köszönet érte.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
htom127 #6792 üzenetére
Megvolt a teszt! (Samsung Q60R)
Elsőre kivert a víz mikor valami erőtlen doboz hangot hallottam... mondom ezmiez? Aztán nézem, hogy a soundbar hangereje le van véve a TV-jé pedig csutkára... Oké, rendben, korigáljunk és nézzük meg úgy.
Hát igen, így mindjárt másabb! Gyönyörű hangzása van! Le a kalappal, hogy egy helyről milyen jól megoldották, hogy szobát betöltő hangzást produkáljon! Pedig a szobám elrendezése nem épp a legideálisabb a soundbar-nak, mert a tetején lévő úgynevezett Acoustic Beam-ek felfelé/előre/oldal irányba szórják a hangokat (gondolom ide küldi a háttér sugárzók jelét a rendszer) és ezeknek vissza kéne verődnie az oldalsó falakról, hogy aztán hozzád eljussanak a háttér hangok is, de nekem az egyik falon függöny a másikon pedig textillel sötétített üveg ajtó van amik mind ketten gyönyörűen elnyelik a hangokat ahelyett, hogy visszavernék...
(Itt egy kis videó a működési elméletről)
Ezt leszámítva, teljesen letaglózott, pozitív értelemben persze! A ményomó bekerült az egyik sarokba egy kapané mellé, telejesen jól duruzsol, nincs késés, nincs szétcsatlakozás! A szobám kb. 4.5x3.5m körüli, de a mély az kb dupla nagyságú helységet is simán betelítene. Az adaptív hang funkciónak eddig nem éreztem jótékony hatását filmeknél, de mind1 is mert nekem a surround mód jött be, az telít igazán!
Összekötésem a következő: laptop-hdmi-tv-optikai-soundbar. Imádom, hogy alig van kábel! Nekem nincs egyéb lejátszó egységem, csakis ebben a formációban filmezek. Kevesebb kütyü kevesebb baj, ugye?
Verdikt: Imádom. És ha azt nézzük, hogy pont elcsíptem egy 2 napos akciót a MediaMarkt-ban ahol is -30%-kal olcsóbban hozzájutottam akkor meg bestbuy. (Itt még egyszer köszönöm bozont fórumtársnak, hogy figyelmeztetett erre az akcióra!) És ha még növelni szeretném a térhangzást, akkor tudom bővíteni egy ilyen BT-s háttérsugárzó szettel (kb. 30k-ért), ami ismét egy piros pont a terméknek! -
Zizi123
senior tag
Nalam nincs ilyen gond, tehat a Polk Audio tudja a valtasokat. Nalam a Sony TV-n fut a Kodi, ezert ARC-on csatlakozok a soundbarra. Valoszinuleg az lenne a legjobb megoldas, ha a tv boxot direktben a soundbarba kotned, mert ugy tuti fogja kezelni a megfelelo hangsavokat.
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Egy olcsó kategóriájú, de árához képest azért nem gagyiul szóló 2.1-es hangprojektort ajánljatok már nekem. Gyakorlatilag a tv adások hangjának javítására kellene, mert a számítógépem össze van kötve a tv-vel HDMI kábellel, és onnan filmezünk. A PC-re 5.1-es rendszer van kötve. ( Logi-Z5500 ).
Azon gondolkodtam még, hogy esetleg optikai kábellel össze tudnám-e hozni a tv-t vele? -
hamacsim
csendes tag
Üdv!
Sajnos elkeveredett a JBL 5.1-es soundbar-om kapcsolója. Esetleg lenne valami mód, hogy eredeti távirányítót tudjak hozzá venni? Neten sikertelenül keresgéltem. -
bozont
veterán
Valószínűleg ez a TV hibája lesz. Ugyan ez a helyzet szüleim H7000-esével. És ha jól olvastam ez amolyan Samsung betegség/feature.
Mivel a TV-box is a TV-be fut be és az továbbítja a hangot, valószínűleg azért nem működik úgy sem. Próbáld ki, hogy a boxot kötöd a soundbarra.
-
barizo
tag
válasz
bobby45 #6790 üzenetére
Hello.
Nálam minden a tv-be kötve, és onnan megy a bar-ba.
Egész jól el boldogul a tv a kezelésében, bár van egy kis idő mire
az Anynet átkapcsolja a hangot a polk-ra.
Nálam a wifi router illetve egy rendelt Alfawise tv-box az ami gyakran megkeveri szegény bart.
A router már nem mert inkább el raktam melőőle,
de a tv-box Anynet jele az rendesen kavar, ezért inkább kihúzom a tápját ha nem használom.
x-box, tv-box, BD player, és a bar ezek vannak a tv-n, ha vmi még kellene akkor azok mennek majd a
Polkra. -
barizo
tag
Sziasztok
Adott egy Samsung UE40D6500-as tv, amire ARC-HDMI-vel csatlakoztatva van egy PolkAudio Sr MAx soundbar.
Ugye ez a bar 5.1 és kezeli a DTS is.
Problémám, hogy a tv nem hajlandó automatikusan átváltani a megfelelő jelre.
Tehát ha néztem egy 5.1 DD filmet, utána pedig bekapcsolok egy DTS filmet akkor mindig
nekem kell manuálban a tv-t átállítani a megfelelő kimenetre (PCM, DD, DTS). Nem tudjátok, ez a tv készülék nem képes automatikusan a forráshoz igazítani a kimenetet?
A tv egy routerről megosztva kapja a filmeket, ezt a merevlemezt látja többek között egy LG BD lejátszó is, illetve egy (Alfavise H96+ pro) tv-box is.
Ezeknél ua ez a szituáció. Sőt, a BD lejátszó nem is adja ki a DTS hangsávot :-(
Elvileg kellene tudnia. (LG BD-660) , de mégsem jön össze vele...
A tv-box általában Kodi segítségével játssza a filmeket, de ha jól rémlik ez is kapufa a hang szempontjából.
A HDMI a tv-bar között minőségi ARC-s 1.4 Monster kábel, szóval nem az a szűk keresztmetszet.
Tipp, ötlet valakinek? Elsődlegesen a tv automatikus hang beállításhoz?
Köszi -
Windex
tag
válasz
Hurkaleves #6791 üzenetére
Nálam a Q80R futott be, én is tervezek valami kis szösszenetet írni róla, már csak időt kellene találnom.
-
mintech07
tag
Üdv!
LG SJ4 és SK5 között vacillálok... Melyik lehet jobb választás? Több helyen olvasom hogy az SK5-nek doboz hangja van, és hogy jobban szól az SJ4...
Sajnos meghallgatni nem tudom őket. -
htom127
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6791 üzenetére
Én szívesen látnám, úgy is elég pókhálós ez a topik.
-
Hurkaleves
őstag
Befutott a Samsung Q60R, este teszt és írok! Ha érdekel valakit persze...
-
bobby45
tag
Sziasztok, vásároltam egy Polk Audio Magnifi Max Sr soundbart, a kérdésem az lenne hogy érdemesebb összekötni, mindent a tvbe és ARC-on összekötniba bar-al, vagy mindent a bar-ba kössek? A tv egy 65"-os Samsung qled, van egy telekomos ip tv beltéri, egy ps4 pro.
-
asturel
őstag
Sziasztok,
LG TV-hez keresek 200$ alatt soundbart ~18nm szobába, amíg működött egy Samsung HW-J355 soundbarom volt, hasonló tudású/teljesítményű (auto power on, night mode, lcd kijelző, bt jó ha van, lehessen subwooferen állítani a mélyet) sb-t keresnék ami támogatja a HDMI ARC-ot/LG Sound Sync-et (miben jobb az LG Sound Sync? vagy 'ugyanaz'?). LG SJ4 / SH5-t (outlet) néztem, ha jól tudom az SJ4 csak hi-res audió támogatásban különbözik, ha kizárólag film / sorozatnézésre használnám, kell nekem ez a feature? BluRay disc-en 48KHz-es hangsávokat látok, hiába tud(na) a truehd 192KHz-t. Vagy ha még most nincs is elterjedve, érdemes így inkább az SJ-t venni? Nem ragaszkodom az LG-hez így ha van jobb alternatíva azt venném, de lehessen tv távirányítóval hangerőt állítani
-
Lacc82
újonc
Üdv Mindeninek!
Vettem egy soundbar készüléket kéz alól.
Bose soundbar 700 aktiválásához kérnék segítséget.
A bose music app-al szeretném párosítani,egész addig eljutok hogy párosítom a készüléket a hálózattal.
Wi-fi rendszerrel hoznám össze,de mikor megadom az otthoni hálózat jelszavát,azt írja hogy az aktiválás sikertelen.
Találkoztatok ilyennel?Mit csináljak?
Köszi előre is! -
IzI
senior tag
Sziasztok!
Van valami tapasztalat ezzel a termékkel kapcsolatban Yamaha YAS-108 ? Best buy állítólag.
Olyasmi kellene nekem,ahol nagyjából egyensúlyban van a beszédhang és az effektek.Most tv hangszóróval a beszéd halk,effekt üvölt,ezt kéne kicsit szinkronba hozni.
100e körül tudnék rááldozni.A szoba elég pici,5m hosszú,2.5m széles.Szóval nem kell nagy teljesítmény.
Vagy ennyiért felejtsem el? -
sasa134
addikt
Bose Solo5 most 169Eur a német Saturnban - ha esetleg vki kint él/arra jár [link] - sztem ez jó ár
-
htom127
aktív tag
válasz
bollokcs80 #6777 üzenetére
Esetleg próbáld megemelni 1 centit a lábait, hátha akkor több levegő jut a mélyeknek.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Hurkaleves #6776 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos ennyi helyem van hozzá, ezért nem vettem 2.1-es soundbart, mert a mélynyomónak már nem volt külön hely.
A polc elég masszív fából van, szerintem azzal nem lesz gond. Próbáltam a hangszíneket, ha a magasat leveszem a mélyet meg fel, akkor némileg jobb, illetve úgy nézem, hogy zenénél nagyobb hangerőn kezd élni igazán.
Majd kísérletezem még....
-
Hurkaleves
őstag
no offenz, de szerintem:
1. a mélynek jót tesz a sarok
2. ha jól látom a tv állványa tégla vastag fából van, oda már nem pakolnék semmi alátétet.
3. a térhatásnak lehet jót tenne ha nem sarokban lenne, de az előre irányuló hangsugárzókból túl nagy térhangzást ne várjunk.bollokcs80:
Ha gondolod próbáld ki az elméletem és tedd le a plate-et a sarokba a földre. Nyilván nem oda való, de kíváncsi lennék a "fejedre" amikor meghallod!! -
AL
addikt
válasz
bollokcs80 #6773 üzenetére
Szia ! Ennek a mélynyomója ( 1 db ) a doboz alján van, ezért lényeges, hogy mi van alatta ( milyen anyag ). Úgy tudsz kísérletezni, hogy valami fa "alátétet" még aláteszel és a faltól is egy kicsit távolabb teszed ( ha jól látom hátul és jobb oldalon is a fal mellett van, így nem tud jól dolgozni ).
Nálam ezeknél a változgatásoknál, pakolgatásoknál változott a hang minősége. Ha jól tudom hátul is van 2 "nyílás" a mély hangnak.
Érdemes eltölteni vele egy kis időt mert javulás várható. Ne ijedjél meg, ha kikapcsolás után hallasz egy erősebb kattanást, az erősítő része akkor kapcsol ki.
Nekem ez a 400 - as volt, nagyon tetszett és egy kis pakolgatás után még a térhangja is jó lett.
[link]
Remélem sok örömed lesz benne . Üdv. -
Hurkaleves
őstag
válasz
bollokcs80 #6773 üzenetére
Szerintem azért mert a mély optimális helye a földön van és lehetőleg sarokban.
-
bollokcs80
Korrektor
-
gubisadam
aktív tag
Na végül vettem egy Samsung Q70-et. (3.1.2)
Atmos és dtx supporttal.
Holnap be is állíthatom, mert azért alsó szomszédra ilyenkor már tekintettel vagyok.Eddig bejön amit hallottam, bár nem nagy hangerovel próbálgattam, de a TVhez képest ég és föld
-
Hurkaleves
őstag
Hát befigyelt a Samu Q60R! Ez a MM kedvezmény segített a döntésben!
Ha megérkezik beszámolok!
Bozont, köszi a tippet illetve a figyelmességet! -
bozont
veterán
válasz
Hurkaleves #6768 üzenetére
Ráadásul ha még ma megrendeled, akkor visszakapod az ár 30%-át MM ajándékkártyán. Ez igaz a Q60-sra is.
-
Hurkaleves
őstag
-
htom127
aktív tag
Egyetértek, a yas-207-et szerettem volna üzletben meghallgatni, de kissé lehangoló volt, hogy 20 perc alatt se sikerült a mélynyomóval párosítani. Jbl barokat hallgattam bt-ről, nem győzött meg. Viszont itthom nasról, vagy CC audioról szebben szólna, gondolom. Itthon kellene tesztelgetni, de nem nagyon vagyok híve a többszöri " vásárolástól elállás" nak.
-
AL
addikt
válasz
htom127 #6762 üzenetére
Szia ! Széles választék van Yamahából is, de nem tudom, hogy a többi is olyan jó e, mint a 2700 - as.
Nem biztos, hogy kell 7.1 - es cucc ahhoz, hogy tiszta beszédhang legyen.
[link]
Szerintem egy ilyen kimagasló cégnek mindenképpen jobb termékei vannak, mint néhány nálunk elterjedt márkának, amelyek inkább más területen tudnak bizonyítani. A legnagyobb baj, hogy meg kell venni ahhoz, hogy lássad az eredményt. Hiába vannak bemutató darabok, szerintem minden helyiségben másképpen szólnak. Üdv. -
Vitee
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6763 üzenetére
Már a 3.1-nél nagyon-nagyon érezhető a különbség a 2.1-el szemben, mivel itt is van külön center.
Meg kell próbálni, ha nem jön be, visszaviszed. -
Hurkaleves
őstag
A térhangzás nem rossz plussz, de nekem első sorban az kell, hogy a DD 5.1 filmeknél a szöveg (center) is jól érthető legyen. És ebben a modellben van center (is). Árban pedig ott van mint egy 3.1. Sőt... olcsóbb (most). A hangzása sem lehet rossz ha Harmanékkal együtt alkották... gondolom.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6759 üzenetére
Nem lesz jó, de valamivel jobb.
Én egy 3.1-es Samsungot vettem, hozzá egy pár hátsó hangszórót, így van 5.1. Na így már elég oké a dolog, a hátsó hangoknak van hol megszólalnia. Nem is értem előtte miért nem ilyet vettem, sokat dobnak a hátulról szóló effektek, hangok és a beszédkiemelés is nagyon jó -
Hurkaleves
őstag
Erről valakinek vélemyén esetleg tapasztalat? Itt jó áron is van most!
-
Vitee
aktív tag
válasz
Hurkaleves #6755 üzenetére
Filme válogatja, de nem igazán megy neki. Egynéhány filmnél jobban megcsinálják a hangsávokat, de nem fog menni egy 2.1-es SB-nak. A beszéd halk lesz, az effektek ordítanak. Stereoba jó lesz.
Nekem is ilyen 2.1-es SB volt és ugyan ez volt a probléma. -
Zolom89
senior tag
válasz
proly01 #6753 üzenetére
Nagyon egyszerű, fogsz egy 1.4-es HDMI kábelt minimum azt a TV HDMI ARC ki-bemenetre dugod a másik felét értelemszerűen a Soundbarba. Lehet optikai kábel is, de akkor a lényeg hogy ne a HDMI ARC-ba dugd a konzolt, mert automatáról át vált a tv annak a hangjelére és a tv hangszórói lesznek használva.
Mindenkinek szól: Ha BT akarod használni a soundbárt filmezésre, zenére készüljetek hogy a minősége az nagyon gyér lesz, főleg egy gyenge youtube video, zene egyből doboz hangzást fog hozni, arról nem is beszélve hogy filmezésnél a sztereó hang az 80as évek
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni hogy adott egy LG SJ4 es soundbar. Hogyan kössem össze LG C8 tv vel,hogy ha használok Playstationt mediaboxot vagy vinyorol nézek 4K-t PC-ről is nézek filmet illetve ugye set up box van még.
A Sound bar on van optika illetve HDMI is.
Jelenleg bluetoothal használom minden jó csak mikor a PS-t bekapcsolom alapból kiirja a tv hogy visszavált a tv hangszoroira es nincs HDR kép se. Ezt nem is értem mondjuk... Szóval hogyan kellene összekötnöm hogy minden stimmeljen és a lehető legjobb hang szólaljon meg mindenhol.
Előre is köszi! -
Zolom89
senior tag
válasz
gubisadam #6749 üzenetére
Ez egyáltalán nem hülye kérdés, sőt nagyon jó kérdés.
A netflixen kiválasztott hangsáv ami mondjuk 5,1 az úgy is jön mert ők dolgozzák fel az anyagot a 2.1-es soundbar ezt úgy fogja megszólaltatni hogy a beszédhang az halk lesz, mivel neki nincs center sugárzója. Attól ugye hogy előtted helyezkedik el a Bar attól nem lesz center, remélem érthető így
(csak mert valaki azt hiszi hogy maga elé rakja attól már center is, nem.)
Viszont van olyan hangkeverés ami jó lesz, itt a Netflix nem igazán árul el sokat hogy éppen milyen hangot küld, (Dolby,DTS,X, stb) Viszont nagyon jól látja a TV alkalmazás hogy Atmost küldjön e vagy sem. Ha nincs rákötve a tv-re semmi akkor megjelenik hogy az adott film Atmossal ellátott, ha Soundbár be van kötve akkor csak az 5.1 max
És van egy tökéletes példa az LG-nél az SK5 meg az SK8 között a különbség az atmos licensz. Előre lelövöm a poént, ne várj tőle Atmos hangzást
ugyan azt fogja tudni Atmosba mint a TV-d, rá van írva
Tv lejátszóját használva legyen a hangbeállításnál autómata minden beállítás, hogy ne érjen meglepetés hogy pl DTS hang nem lesz, mert ha alap 2.1 nem támogatja akkor is megfogja szólaltatni a tv. Nyilván függ a TV- tudásától is, de ha már van benne Atmos hang akkor olyan régi nem és nem belépő model.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest