Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca19 (a)

aktív tag

válasz SoundBox #4758 üzenetére

Nem hallottam, illetve technikai adatok alapján nincs sok különbség az elődhöz (SJ5) képest.
    Pl az SJ8-SK8 esetében az újabb kapott egy jelentősen nehezebb
    [link]
    mélynyomót, amiből arra következtetek (mert nem biztos) hogy erősebb is nyilván.
    Na itt az SJ5-SK5 esetében ilyen nem áll fennt.
    Én sokszor írtam, illetve nem is kell nagyon visszaolvasnod, csak egyet, hogy az újabb nem biztos, hogy jobb hang szempontjából. Kicsit túlzok most, de az emberek többségének azzal, hogy szépen szól, nem lehet eladni terméket...viszont ha teleragasztják mindenféle matricával, hogy miket tud, na ezzel igen.

Nekem van több termékem...a régi LG NB3***" soundbarom (3-as sorozat) legalább úgy szól, ha nem jobban(ehhez még normális méretű mélynyomót adtak), mint a jelenleg is kapható LG SJ7 (7-es széria) soundbar. Árban pedig fele annyi volt. Na ez kicsit gáz szerintem....ugye egy helyen össze tudom hasonlítani, tehát egyet tudok mondani nagyon az SJ7 előnyére, ami nem kicsi előny: sokkal nagyobb "tere" van a hangnak, mivel bármilyen távolságba eltudod helyezni a kettő hangszórót egymástól. Egy átlag sounbarnal még a sztereó tered sem lesz meg, mert túl közel van egymáshoz a jobb-bal csatorna. Ilyen szempontból az SJ7 nagyon ott van...

[ Szerkesztve ]

http://www.diesel.com

Új hozzászólás Aktív témák