- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
proper
őstag
erről mi a véleményetek?
LG NB2540
használtan venném elég jó áron, lg tv mellé
-
Csedit
aktív tag
válasz
bozsozso #3893 üzenetére
Ugyanilyen tévéhez, a mobil eszközeimhez LG SJ5-öt vettem december 23-án.
Nem vagyok vájt fülű, amire nekem kell, pont jó. Kábel nélkül kapcsolódik a tévéhez, ha kell optikai kábellel is lehet és gond nélkül kezeli a telefonom és a táblagépem.
Sajnos az x240 thinkpad bluetooth-át nem tudom párosítani, csak kábellel menne, ha olyan fontos lenne. -
Gsx-rr
veterán
Ha adott egy Tv,Soundbar,konzol,médialejátszó akkor mi a legjobb mód az összekötésükre?
Lejátszó és Xbox Hdmi-vel a Soundbar-ba és az a Hdmi Arc csatlakozón keresztül a Tv-be?
-
hul345
újonc
Hello,
van valakinek ötlete hogy JBL 350-et hol tudok még holnap vásárolni?
Más: Mediaban elég érdekes leárazások vannak Samsung J7500-at láttam 109-ért a kiárusítás keretében.
-
vapet
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van JBL SB 350-el, hogy Bluetooth kapcsolatnál (telefonnál és laptopnál is) recseg a mélynyomó. A telefon esetében (iPhone) kevésbé, de az Acer laptopot nem nagyon szereti.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Hátha van valakinek valami ötlete.Köszönöm
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni. Gondolkozom egy 2.1-es hangprojektor vásárlásán.
Amire szeretném használni.
- LG 49UF850v tv hangját ezen megszólaltatni.
- egy kodi-t futattó htpc hangját ezen hallgatni
- lehetőség szerint valami módon néha telefonon lejátszott zene hangját ezen megszólaltatniPersze minden esetben jó lenne ha kezelné a forrás hangformátumát.
Ezeket meg tudom-e valósítani úgy, hogy kábeleket ne kellejen átdugdosni az eszközökben. Ha igen akkor milyen árkategóriában keresgéljek illetve mire kell odafigyelni a választáskor. Ha esetleg konkrét típust is tudtok ajánlani azt előre is köszönöm.
-
goe1
tag
Leírom, hátha másnak is jól jön :
Van egy Bose Soundtouch 300 hangprojektorom kb. két hónapja.
A környezet egy mini pc, és egy Samsung plazma.
A Boseon van egy optikai bemenet, egy HDMI bemenet, és egy HMDIARC kimenet. Hazamentem öszedugtam, de HDMI-n nem volt hang, csak optikain, nem is sokat foglalkoztam vele, úgy voltam majd úgy is veszek új tévét, azon meg már lesz ARC is.
Most ünnepek alatt volt egy kis időm és jobban elkezdtem utánamenni, hogy miért nincs hang HDMI-n. Kiderült hogy van egy menü, de csak applikációban elérhető, hogy "HDMI in hang közvetlen bekapcsololása", így nem ARC - on jön vissza a Dolby Digital vagy DTS hang, hanem a közvetlenül bedugott sima HDMI bemeneten keresztül, de az alapból KI van kapcsolva!
Eddig a tévéből jött optikain, de csak sima sztereó, most meg 5.1,eddig is jól szólt, de most valami brutál lett a hangja.
Bocsánat ha hosszú volt. -
tipcsi72
csendes tag
válasz
runner 125 #3862 üzenetére
Mini usb-s telefontöltő is jó hozzá gondolom. Habár még nem néztem meg a paramétereit.
-
tipcsi72
csendes tag
válasz
runner 125 #3858 üzenetére
kb 20 m2-es a nappali. Betölti rendesen. A mélynyomót külön lehet szabályozni.
-
Joezyka
senior tag
válasz
szaszi369 #3884 üzenetére
szia!
Nem kötöszködni szeretnék, csak a webshopok is megtévesztik a vásárlót.
amit te keresel az soundbar. a hangprojektor, az jóval magasabb kategóra (kb 200 felett kezdődik a belépő szint).Csak hogy a kérdésre is feleljek.
Amiket leírtál soundbarok és amit szeretnél, sajnos az nagyon szűk metszet. Én speciel egyikre sem tudnám mondani, hogy szépen szól, és erős a mély.SB250-et hallottam, nagyon gyenge volt, mind a hangja, mind a mélye. A mélyet kb kerestem, hogy hol szól, vagy hogy szól-e egyáltalán, annyira gyenge volt.
2 lehetőséged van: vagy az 'igényekből' adsz lejjebb, vagy egy picit feljebb mész.
Annyit még megjegyeznék, hogy vannak itt olyanok akik meg vannak elégedve ebben a kategóriában lévő termékekkel, ha visszaolvasol, szerintem találsz leírást.
-
ftt
tag
válasz
szaszi369 #3884 üzenetére
vélemények:
https://www.amazon.de/Sony-5-1-Kanal-Soundbar-Ausgangsleistung-Bluetooth/dp/B01CDNEI3Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514363432&sr=8-1&keywords=sony+htrt3
https://hangprojektor.arukereso.hu/lg/sj5-p366379475/#velemenyek
https://www.crutchfield.com/S-4FKbgMUErr4/p_109SB250/JBL-Cinema-SB250.html
https://www.amazon.de/Razer-FBA_8886419370598-Leviathan-Soundbar/dp/B00PHKCZGU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514363314&sr=8-1&keywords=razer+leviathan
https://www.crutchfield.com/S-piaDTvBCrwo/p_305HWM450/Samsung-HW-M450.html
-
szaszi369
újonc
Sziasztok
Vásárlás előtt állok, vagy hangprojektort vagy egy 5.1 hangrendszert szeretnék vásárolni. nagyon max 70-75 körül szeretnék rákölteni.
Nézegettem több félét, de a kommentek alapján, nem tudom eldönteni, hogy bízzak e a leírt műszaki adatokban, vagy se.
Van egy 4k-s LG TV-m plusz egy ps4 pro-m, tehát játékhoz és filmezéshez szeretném használni.Hangprojektorból ezekre a jelöltekre jutottam:
- LG SJ5
- Samsung HW-M450
- Razer Leviathan 5.1
- JBL Cinema SB250 2.1
- Sony HT-RT3 5.1Nagyon vegyes kommentek érkeztek ezekről a termékekről, esetleg ti tudnátok segíteni a döntésben?
Számomra a fő szempont a normális szép tiszta hangzás, kielégítő hangerő valamint erős mély hang.Szóba jött még 2 5-1 is bár ezeket a hely és kábel miatt annyira nem preferálom,
- Samsung HT-J4530 5.1 Házimozi rendszer
- Logitech Z906 5.1Itt kicsivel túlszaladt az ár, de lehet, hogy ez jobban megérné.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Doblós
aktív tag
válasz
petterinho83 #3880 üzenetére
Ugyan nem ilyen problémám volt,de egy próbát megérne.
Amikor áthelyeztem az egész soundbart,nem akart párosodni a mély és a hangszóró.Felhívtam a JBL szervízt,hogy most mi van.
Úgynevezett hard resetet kellet végrehajtani,ami annyiból áll,hogy a hangszórón nyomva kell tartani kb.5 másodpercig a surround és hang mínusz gombokat.
ez segített,hátha neked is. -
Kroni1
veterán
válasz
runner 125 #3862 üzenetére
Úgy néz ki mégse SJ7 soundbart veszek. Most olvasgattam az erősitős topikban és kiderült, hogy a Yamaha 4071-es Musiccast-os erősítője sokkal széleskörűbb szolgáltatások mellett (FM és internet rádió, Wifi, DLNA stream NAS-ról, stb.) ugyanúgy képes együttműködni a TV-vel, HDMI CEC funkcióval mint amit a soundbar-tól vártam, szóval úgy döntöttem inkább veszek egy olyat, a hangfalaim úgyis megvannak hozzá.
Ezzel nem kell lemondanom a vezeték nélküli AKG fejhallgatómról, ami éjszakai filmezésnél jól jön majd, és nemcsak Bluetooth bemenetet tud, de akár kifelé is képes továbbitani a hangot pl. BT fülesre vagy BT hangszórókra.Sajnos nem lesz olyan kompakt, de ez van, maradok erősítős..
-
ibomol3
tag
Sziasztok!
Vettem egy JBL SB350-es hang projektort és valamiért a mélyláda néha ilyen puffogó pattogó hangot ad ki, érdeklődnék hogy ezzel mit lehet kezdeni vagy mi lehet a probléma. Előre is köszi
-
petterinho83
csendes tag
Nem tudom, hogy a soundbar latja-e a laptopot nincs kijelzoje.
A lenyeg, hogy a telefonom felismeri a soundbart es csatlakozni tud ra tehat a soundbar bluetooth mukodik es mas eszkoz altal felismerheto. A laptop viszont nem listazza ki mint elerheto eszkoz. A laptop viszont a hordozhato Bose hangszorot es mas eszkozoket felismer.
Ebbol szamomra az derul ki hogy a ket eszkoz mas Bluetooth verzion kommunikal.
-
ftt
tag
válasz
petterinho83 #3878 üzenetére
Laikusként vetem csak fel: nem lehet egyirányú a BT kapcsolat?
A soundbar látja a laptopot, fogadja is?
Bocs, ha ez hülyeség. -
petterinho83
csendes tag
Sziasztok!
JBL SB250 friss tulajdonosakent van egy problemam amit egyelore nem tudtam megoldani es segitsegeteket szeretnem kerni.
A laptop (Asus ROG) nem latja a soundbart. Telefonnal tudtam csatlakozni blutoothon keresztul es remekul is mukodik, (optikaival van kotve a TV-re az is rendben van.) A Laptop bluetooth is mukodik mert latom a szomszedban levo TV-t is es egyeb elerheto eszkozoket.
A laptop bluetooth driveret frissitettem nem oldotta meg. Beallitottam hogy a laptop is lathato legyen mas eszkozok reszere.
Probaltam kideriteni hogy milyen verzioju Bluetooth-on kommunikal a soundbar de nem talaltam infot. Meg egy megoldas lehet hogy van, hogy frissitem a hangrendszer szoftveret de ezt ha nem muszaj akkor inkabb elkerulnem.
Esetleg ha van tippetek akkor koszonettel vennem.
-
kingoftailor
csendes tag
Sejtettem. Köszi a megerősítést.
Tegnap este átgondoltam a dolgot és rájöttem, hogy a mi felhasználói szokásunknak nem is felel meg a soundbar.
Két kisgyerek nézi a mesét napközben a tévén én meg este/éjjel filmet, de mindkettő viszonylag halkan (filmet 4-esen hallgathatom, amikor alszanak). Később, ha nagyobbak lesznek akkor meg mehet majd a mozizás, de arra jobb az 5.1 hangrendszer (a falba be van csatornázva a vezeték minden hangszóróhoz).
Zenehallgatásra addig is lehet majd használni az 5.1-et.A Genius hangfal rendszerem aktív mélynyomóján nincs sajnos optikai bemenet, úgyhogy tegnap éjjel rendeltem egy digitális-analóg átalakítót az ebay-en (6400Ft-ért).
A genius mélyládáján elől van a nyílás, így valószínűleg jól fog működni a szekrények között is.
http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000137&csoportid=00000003
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
zsoika
addikt
válasz
kingoftailor #3875 üzenetére
Szia. Az ott nagyon nem lesz jó!
Nem elég hogy lefelé játszik még hátrafelé bass reflex is. -
kingoftailor
csendes tag
Nézegettem a JBL Cinema SB250 soundbart.
Az a kérdés merült fel bennem, hogy miért j az, hogy lefelé áll a mélynyomó hangszórója, illetve, ha egy tv szekrény és egy egy méter magas szekrény közé van berakva a tv alatt, akkor nem fojtódik-e le a hangja.
Háta mögött ugye a fal, a két oldalán meg szekrények. -
demmer123
őstag
Van egy Sony HT-CT180 Soundbarom.Lehetséges el állítottam valami beállítást.Nem tudom melyik volt az alap beállítás illetve melyiket érdemes használni.
Selecting multiplex
broadcast sound (Dual
Mono)You can enjoy multiplex broadcast
sound when the system receives a
Dolby Digital multiplex broadcast signal.Press AUDIO repeatedly.
The channel changes cyclically as
follows.
Main Sub Main/Sub1.Main
Outputs only the main channel. The OPTICAL
indicator flashes twice.2.Sub
Outputs only the sub channel. The ANALOG
indicator flashes twice.3.Main/Sub
Main sound is output from the left speaker
and sub sound is output from the right
speaker. The OPTICAL and ANALOG
indicators flash twice.Itt melyik beállítást kéne válasszam a 3 beállítás közül?
Köszi a válaszokat.
-
Csubakka_
tag
Nem sürgős, csak most lett időm ezzel foglalkozni. Átfogalmazva 150k a nagyon max amit rászánnék. Bízok én is egy évvégi/karácsony utáni kiárusításban, csak annyira nem vagyok képben hangprojektor téren, hogy nem akarok beleesni abba, hogy akkor inkább megveszem a drágábbat, mert az biztos jobb. Már ha van olcsóbb alternatíva.
-
Csubakka_
tag
-
SirKero
őstag
A K335 nem tudom,hogy szól de ha egy kicsit ádozol rál ( +15k ) akkor már kapsz K-450 -t ami szerintem elég jól szól. Én most vettem szintén Samsung UE46F6650SS tv-hez és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk nekem is ez az első ilyen cuccom tehát sok összehasonlítási alapom nincs.
-
KFury
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung 50MU6102 TV-t vásároltam és elgondolkodtam azon, hogy kellene hozzá soundbar. Feltételezem célszerű lenne abból is Samsungot venni. A K335 elég jó áron van, kérdés, hogy érdemes-e megvenni, jobb-e annyival a TV hangszórójánál a hangzás?
Sosem volt még audio rendszerem a TV mellett, szóval nem hallottam még ilyen hangzást. -
demmer123
őstag
Van egy kb 2-éves Sony HT-CT180 hangprojektorom.X96 Amlogic S905X médialejátszóm és Egy Sony Bravia KDL-50W805C TV.
Napokban elkezdtem nézni Bluray Remux filmeket(Ezelőtt is azokat néztem) és a film hangprojektoron 1-2 percenként a hang elkezd akadozni,más filmeket is próbáltam annál is fenn áll az akadozás.Ezelőtt semmi ilyesmi problémám nem volt minden film szépen ment hang akadozás nélkül.Ha átkapcsolom a tv hangszórójára ott semmi hang akadozás nincs.
Szerintetek mi lehet a probléma?Lehetséges a hangprojektor kezd tönkremenni?
Köszi a válaszokat.
-
Joezyka
senior tag
válasz
SirKero #3861 üzenetére
én ezt úgy csinálnám, hogy laptopon megosztom a filmet, és a tv-n játszom le, (jelenleg így használom, csak PC- vel). nekem ez a módszer nagyon bevált.
ja igen a TV ugye wifin kapcsolódik a hálózatra, így látja a megosztást.
(#3863) Csubakka_: LG SJ7 ? Nekem is ilyen van, de egyre többet veszik mert sokaknak bejön.
-
Csubakka_
tag
Sziasztok! 100k-s árfekvésben mit ajánlotok? Nagyon sok mindent megnéztem de nem tudok dönteni.
-
runner 125
nagyúr
Akkor megvárlak. Nekem sem égető, így az első körben kinézett Yamaha-t még nem vettem meg.
Viszont ha frankón megoldható MicroUSB-ről a háttérsugárzók folyamatos töltése, akkor nagyon elgondolkodom rajta én is. Pláne ha nem lesz kevés ekkora térbe.
Álmennyezetbe frankón végighúznám a töltéshez szükséges 2 kábelt és konzollal, szögben megdöntve a két háttérsugárzót lebuktatnám. -
SirKero
őstag
Hogy érdemes használni a projektort ha külső ( pld. laptop ) lejátszóról akarok filmet nézni? Most úgy használom,hogy a laptop HDMI kábellel van össze kötve a TV-vel az meg optikán a projektorral. Van ettől jobb megoldás. Ha nagyon láma a kérdés bocs de ez az első ilyen cuccom
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125 #3858 üzenetére
Még nincs meg, de nekem is pont egy 30nm nappali + konyha kombóba lesz, ahogy én hallottam a hangját szerintem megtölti majd.. De saját tapasztalatom csak januárban lesz, akkor tervezem megvenni.
-
Kroni1
veterán
Nekem a nappaliból nyilik a terasz, duplaszárnyú üveges teraszajtóval, azon kivül tenném le a második egységet kb. 5m-re a főegységtől.. Ugyhogy látok esélyt a működésre, konnektorom is van amibe be tudom dugni.. Kipróbálom majd és ha oké akkor még vennem kéne egy plusz adaptert, hogy a bentit ne kelljen mindig kiszedni a szekrény mögül.
-
tipcsi72
csendes tag
Helló. Én is egy JBL bar 5.1 mellett döntöttem, nemmellesleg azért mert dicsérted, nomeg azért mert a Telekomtól megkaptam 10 havi kamatmentes részletre, ugyan 219 ezerért, de mindegy. Beüzemeltem, bekalibráltam. Hát állat. Az asszony hálistennek nem fintorog a hangerőtől és a mélyektől sem. Hát mit mondjak brutál. Egy 50"-os Panasonic G20-as plazmán nézek 50 gigás bluray filmeket. Baszottul szól.
Ja és mindent lehet vele szabályozni a mélynyomót is. Szerintem is pazar és küllemre is szép.
Ja és az olvtárs kérdésére a válasz az, hogy meg lehet oldani az állandó töltését a micro usb-n keresztül. Kell hozzá két telefontöltő amit rá kell kötni, ennyi. -
Joezyka
senior tag
válasz
Laca19 (a) #3851 üzenetére
meglepő az lett volna, ha feltetted és nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest