Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
A K335 nem tudom,hogy szól de ha egy kicsit ádozol rál ( +15k ) akkor már kapsz K-450 -t ami szerintem elég jól szól. Én most vettem szintén Samsung UE46F6650SS tv-hez és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk nekem is ez az első ilyen cuccom tehát sok összehasonlítási alapom nincs.
-
SirKero
őstag
Hogy érdemes használni a projektort ha külső ( pld. laptop ) lejátszóról akarok filmet nézni? Most úgy használom,hogy a laptop HDMI kábellel van össze kötve a TV-vel az meg optikán a projektorral. Van ettől jobb megoldás. Ha nagyon láma a kérdés bocs de ez az első ilyen cuccom
-
SirKero
őstag
Ma meg érkezett a Samsung HW-K450 2.1
Eddig elégedett vagyok vele bár az elején döcögött a beüzemelése. ( saját hibámból majdnem vissza vittem
) Ez az első ilyen cuccom és most már kíváncsi lennék egy drágább motyó mennyivel szól jobban
-
-
SirKero
őstag
Hát sajnos úgy látszik én viszont lecsúsztam a K-450-ről
Nincs már egyik Euronicsban sem máshol pedig minimum egy tízessel drágább. Rejtélyes módon az extrémben is mára drágították meg egy tízessel
-
SirKero
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Ha sikerül holnap be is szerzek egyet
-
SirKero
őstag
válasz
SirKero #3780 üzenetére
Mivel konkrét ( illetve semmiféle ) válasz nem érkezett a kérdésemre önállóan őt néztem ki. Esetleg valakinek vélemény vagy saját tapasztalat vele kapcsolatban? SAMSUNG HW-K450/EN Hangprojektor
Na lekéstem egy ütemmel
Látom már ajánlva van az előző hozzászólásban.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Ehhez a tv-hez néznék valami vezeték nélküli hangrendszert max. 60-70 ezerig bezárólag. Nem vagyok vájt fülű nem hallgatok rajta komolyzenét ( sem ) mezei tv nézéshez esetleg néha egy filmet megnézni kéne. Kapok ennyiért vagy esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest