- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pénteken megjött a JBL SB250. Extremeaudio.hu-ról rendeltem, állítólag bemutató darab volt (20 e Ft kedvezmény volt rajta, gyári dobozban jött, sérülés nem látszik rajta). A távirányító és a mélynyomó eredeti csomagolásában volt, szerintem csak a soundbart próbálták ki. Egy kicsit bajlódtam a párosítással (kézikönyv kb 1 másodperces gombnyomást kért, neten néztem egy videót, ami szerint éppen csak meg kell nyomni a két eszközön a gombokat, és aztán egyből ment).
Még hangolnom kell a mélynyomót, de maga a soundbar jól szól, 3-as, 4-es hangerőn tisztán hallani mindent, érhető a beszédhang is tévéműsor, youtube, mozifilm esetén is. A régi rendszeremmel főként az volt a baj, hogy fel kellett hangosítani nagyon, aztán ha volt pl robbanás effekt akkor meg nagyon hangos lett hirtelen. Mintha a mélynyomó legyengítette volna a rendszert (passzív mélynyomó volt). Meg az erősítőbe volt egy picike ventilátor, ami csak arra volt jó, hogy jó hangos volt, talán amiatt sem hallottam olyan jól a tévét. Szóval eddig elégedett vagyok a JBL SB250-el, bár még igazán sokat nem használtam. Este mikor csend van, 1-es, 2-es hangerőn simán hallani a műsort és a család többi tagja nem is hallja szinte a ház többi részén.
Valakinek vannak beállítási tippjei, vagy ezek teljesen szubjektív dolgok? Gondolok itt a mélyhangerőre, fázis beállításra, elhelyezésre (tv alá a soundbart, vagy felé /alatta van most/, stb).
ui: A Samsung UE40H6400 tévém "okos" távirányítójával is simán be tudtam tanítani a soundbart, így a hangerő, be-kikapcs is arról megy. Kell hozzá a jégkorong alakú infra hosszabbító amit a tévéhez adnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest