Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szörnyű hogy ilyen 2-3 éveket kell várni némelyik sorozat évadai közt
-
negyven2
veterán
válasz
Komplikato #66789 üzenetére
COVID áldozat lett ez a sorozat is, hiszen még az első évad premierje előtt berendelték a másodikat... több mint 3 évvel ezelőtt (direkt helyi hivatkozást keresettem rá
)!
A második, és így egyben utolsó évada jövőre fog jönni majd:
Carnival Row - Season 2 Teaser Trailer
Február 17 | Prime Video
-
woodworm
veterán
válasz
Piszmaty76 #66790 üzenetére
Miért, a még be sem mutatott 2. évad sem megy le?
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato #66789 üzenetére
Én azért egy kicsit sajnálom. Olyan volt amilyen, de a sötét hangulata és az itt-ott horroros brutális látványvilága tetszett. Még egy évaddal szívesen megpróbálkoztam volna.
-
Laraxior
titán
Lassan befejezem a Sopranost, talaltam egy masikat, erdemes belekezdeni? Boardwalk Empire. Hasonlonak tunik, csak 100 evvel ezelott jatszodik.
-
Maxxy10
addikt
DAHMER 2. és 3. évad berendelve.
Kaszát kapott az A Million Little Things. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
The Watcher 2. évad berendelve.
Kaszát kapott a Carnival Row.
-
k-adi
nagyúr
Cobra Kai
season 5
Az évadot Thomas Ian Griffith és William Zabka duo vitte el a hátán, de ez nem is baj, mert mindkettő remek most is. A humor még mindig megvan, a harcok jók, bár van 1-2 gagyi benne és az új sensei-ek is menők. A gyerekszínészek bénák még mindig, de ennyi évad után már nem is vár mást a néző -
minek?:S
őstag
Na, sikerült időt találnom rá. (Tales of the Jedi)
Igazából a Dooku-s szálra nem tudok nagyon negatív véleményt mondani. Szerintem tök jók voltak, és érthetően magyaráztak meg benne dolgokat. Így röviden nekem ez teljesen bejött.Viszont az Ahsoka-s részek... hát az valami gyalázat. Azok közé tartozom, akik bár nem a TCW-n nőttek fel -csak a filmeken-, ennek ellenére eddig nem tudom megunni sem a karaktert, sem azt az érát. Szerintem jó, hogy nem szakadunk el teljesen a filmes idővonaltól, mert kellően felnőttes sztorival ott is van még mit elmesélni. Nagyon pozitívan vártam ezeket a részeket is, főleg, hogy a könyvből is mutatnak valamit.. de hát ezt ilyen formában kár volt.. ahogy írtam, ez kb. olyan gyalázat volt, mint a TFA/TLJ/TRoS hármas.
Az első rész még aranyos volt, ahogy bemutatták azt, ahogyan élnek. A második résznél a koncepció el lett találva, de a fölösleges retconok és a "szarunk bele" hozzáállás tönkre is vágta az egészet. Elsősorban mit keresett Kanan Ahsoka kiképzésén? Mióta zöld Ahsoka második fénykardja? Miért kellett ilyen idiótaságokon elrontani ezt az amúgy tök jó elgondolást? A harmadik részről meg ne is beszéljünk.. egy az egyben kuka. Számomra ugyan úgy, ahogy a 6. rész után a Thrawn-trilógia jön, úgy itt is a könyv a kánonom, és igyekszem mihamarabb elfelejteni, amit próbáltak csinálni ahelyett. Összességében tök jók ezek a kis short story-k, lenne értelme nekik, akár könyveknek bizonyos jeleneteit feldolgozni, kiegészíteni, legyen az a THR korszakból, vagy a meglévőből, akár egy-egy, a filmekben említett eseményt bemutatni. De az Ahsokás részek szolgáljanak negatív példaként, hogy hogyan nem szabad csinálni ezt. Remélem lesz ebből több évad és évadonként több rész is, csak ne kelljen kérdőre vonni a story groupot, hogy minek visznek el egy csomó pénzt, ha sz@rt sem csinálnak.
-
nubreed
veterán
Eddig nyilvánvalóan egy kő alatt éltem, de csak most jött velem szembe a hír, hogy Cavill elhagyja a Witcher szériát a 4. évadtól. Épp néztem egy összefoglaló videot a YT -on, hogy mi történt. Gratulálok a showrunnernek... így kell tönkretenni egy szériát. Kövezzetek meg, de nekem az első 2 évad tetszett. Semmi jót nem sejtet a szériára nézve ez az egész dolog.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Komplikato #66781 üzenetére
Ezt a záróévadot megnéztem, hát még kergébb volt mint az előzőek. Viszont mivel 20 perces epizódok, könnyen lemegy.
paatrick
Nekem már így nem megy, hogy volt róla szó az első részben, nem emlékeztem rá. -
paatrick
őstag
válasz
bobalazs #66768 üzenetére
Miért eddig neked nem volt egyértelmű hogy 10 év múlva valamiféle
volt? Konkrétan már az első részben is utal rá a másik nővilágvége Periféria E1-E4 / Peripheral E1-E4
Az első rész tetszett, onnantól viszont megint átcsaptunk a mai sorozatok rákfenéjére hogy attól lesz valami "misztikus" hogy az egyértelmű dolgokra nem kérdez rá a főszereplő, mert majd a 8.9. x. részben kiderül és akkor vuuuáóóó.
Szóval a világépítés szokás szerint gané, a karakterek megint idegesítőek, és én nem tudom megérteni hogy miért nem lehet konzisztensen végigvinni egy szálat. Erre megint az lesz a nagy megfejtés hogy "mert ilyen az ember meg blabla".
De most komolyan adott az übertaktikus lány meg És ugye ezt azért találták ki hogy ne legyen feltűnő hogy pénzük letta kiképzett katona és akkor a nagy taktikába arra jutnak hogy minden barátnak el kell mondani hogy kőgazdagok lettek, csajé átjár a jövőbe. Nem percek alatt kellett dönteni a storyról, óráik napjaik voltak hogy egy teljesen hihető dolgot kigondoljanak erre semmi. És milyen meglepő jönnek is a problémák belőle ezerrel. Talán a legalja az volt mikor a lottón nyertek és a csávó a kocsma közepén elkezdett kurjongatni hogy "defasza a jövőből megmondják nektek a lottószámokat hahahha már nyertem is". És akkor rácsatlakoznék a 4. rész végére:
hogy megint ne tudjuk meg a lényeget.übertaktikus kislányunk, aki halomra öl mindenkit simekben, majd a szeme láttára ölnek meg tucatnyi embert a valóságban, majd szeme láttára hal meg a jövőben is a csávó, és egyébként lazán kikapták a szemgolyóját csak úgy, na szóval ez a csaj, pár durci grafikától hogy mi történHET a világban 7 év múlva teljesen pánikrohamot kap mindezt csak azért Idegesítő.
-
Barbarians 2. évad (Netflix)
Ha tetszett az első, ez még jobban fog! Végre penge lett? NEM! Ugyanakkor; grandiózusabb, izgibb. Illetve az első évad esetén fikáztam bunkófejű Folkwint...na óriási pozitív csalódás, remek karakter fejlődés. Szerintem a színész is vett pár színjátszókörös órát, respect. Néha mellékszálakkal nem tud operálni a sorozat és ha elakarnak intézni egy bondingot például vagy hasonlót, általában egy rész random 2 percében van erről a néző meggyőzve, mintha nem tudnák hogy kell építkezni.Ami nagyon nem OK: Ismét....kisebb helybeli probléma, és amikor beindul a sorozat akkor lett vége. Én barom meg nem értettem, miért nem tudom lejátszani a következő részt. MEH
Az első évadra visszanéztem és 8-at adtam, túl megengedő voltam vele, mert kosztümös páncélos kardozós. Akkor ez: 10/8,5 a 9-hez azért még tovább kéne nőni. De, ez ismét nem fedi a valóságot, mert a The Last Kingdom se tökéletes mégis 10/10 ehhez képest...ARSELING!The Pentaverate (szintén Netflix)
Könnyű, kellemes humoros sorozat Mike Myers tollából, ez egy 10/9 nála.
Na és akkor most kihangsúlyoznám: Ez Mike Myers humor! Fontos diszklémer!! Középsulis angol szóviccek, intellektualitással megspékelve. Nem irigylem a fordítót (borzasztó is a felirat, mert tényleg lehetetlen feladat).Ami működik és jó: Gyakorlatilag az összes színész és karakter, illetve nálam ez az undi 'humor' és a 4. fal megtörése. Aki megpróbálna rányomni a bevezető kihagyására, olyan lekúrást kap Jeremy Irons-tól, hogy ihaj
Ami nem: A hossza, nagyon rövid sorozat.
Mindenféle rosszindulat nélkül: Ha nem vagy biztos a nyelvtudásodban engedd el, vagy nem tudom ha van szinkron, hátha feltámadtak a kreatív fordítók és megmentik valahogy. Ez, nem Mike Myers kedvelőknek, akik csak leülnek megnézni mert "biztos vicces" kb egy 10/5 ha lesz. Ha lesz 2. évad, tuti ledarálom azt is. Pacsi Mike Myersnek és a fáradt humor, fáradhatatlan kedvelőinek. -
bobalazs
nagyúr
The Peripheral 4. epizód mintha kezdene kifogyni a szufla? Pedig sok érdekes témára lehetne kitérni, erre jönnek ezzel a
marhassággal? Ezt a részt sem itt kellett volna abba hagyni hanem egy tíz perccel később, miután megmagyarázza erre mi szükség volt.világvége -
KISDUCK
addikt
válasz
Tasunkó #66766 üzenetére
Hát Vince nem győzött meg, pedig láttam már olyan filmben ahol jól alakított, de nem mondom hogy ez az ő hibája volt, mert a karaktere is olyan meh volt. Lehet hogy a forgatókönyvön és rendezésen ment el a játéka.
mindenki más:
asszem meggyőztetek, fogok még egy esélyt adni a 3. évadnak.
-
Tasunkó
őstag
válasz
KISDUCK #66754 üzenetére
True Detective Vince Vaugh élete alakításában, ha létezne olyan figura mint akit ő játszott, annak pont úgy kéne gesztikulálnia, az arca minden rezdülése beszédes volt. Lehet az 1-es zsenialitásának az árnyékában, de még így is kihagyhatatlan a 2-es. Már csak azért is, mert nagyon kevés a hasonló kvalitású sorozat, bár a True Detective közelebb áll a részekben leadott mozihoz, és azok közt is a legnagyobbakhoz.
-
Frod
addikt
válasz
KISDUCK #66754 üzenetére
A s3 az ilyen "kind-a-like" s1, tehát új színészek/sztori/helyszín, de kb mintha csak egy nem negatív értelemben vett szolgai másolat akarna lenni. Nem rossz amúgy, meg lehet nézni, de én pl így utólag már akár kihagyhatónak is mondanám.
#66761 Ace owner
Nincsen, mivel Fincher nem akarja magát lekötni. Állítása szerint valami 2 évébe került egy évad, és nem fér bele neki ennyi idő. -
Ace owner
addikt
Mindhunter folytatas meg mindig nincs tervben? Azota is hatalmas szalka hogy elengedtek
-
vond
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
True Detective - A törvény nevében
S01:
Hát ez nagyon tetszett. Ennél jobb színészi gárdát nem tudtak volna hozzá összegereblyézni és amit lehetett azt ki is hoztak magukból. Az elején kicsit zavaró volt hogy több időben zajlottak az események, de minden más kárpótolt érte. 10/10S02:
Bár a színészi gárda jó volt, nem mondanám hogy odatették volna magukat vagy lehet hogy csak forgatókönyv és a rendezés lett gyenge, de több karakter nem jött át. Ezen lett volna még mit csiszolni. 6.5/10S03:
Csak belenéztem az első részbe, de valahogy nem tudott megfogni hogy végig nézzem, ez az évad milyen lett, érdemes folytatni? -
F34R
nagyúr
Let the Right One In nezheto vagy ez is valami csaladi hulladek?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
negyven2 #66727 üzenetére
Ok.
Remélem jó lesz a The Peripheral ami majd kielégíti ezt a mindfuck scifi vonalt.
Aki annyira negatívan nyilatkozik a 4. évadról (a lezáráson kívül mert pl az nekem se tetszik, elég összecsapott amit gondolom az utolsó évadban akartak kisimítani) mondja már el mi az a sok egetverő hiba amitől hulladék lesz, mert épp érvet én nem láttam még ellene, csak negatív jelzőket olvasok róla itt folyamatosan. Nem kötözködésből, de tényleg nem látom mi olyan katasztrofikusan szar benne amivel egy szintre kerül egy átlagos ZS kategóriás trash sorozathoz.
-
törölt tag
Ez az Engedetlen Hősök jó lett? Több évadosra tervezik?
-
.LnB
titán
válasz
negyven2 #66727 üzenetére
Első évadot imádtam, szerintem szinte mindenki. A másodikat végig szenvedtem, ezért a harmadiknak, már neki sem álltam.
Aztán a negyedik évadról többen mondták, hogy fú milyen jó lett! Valamiért volt is kedvem hozzá, ezért múlt héten, megnéztem a harmadik és negyedik évadot.
Nem értettem, hogy miért hallottam annyi pozitív dolgot róla, engem annyira nem hatott meg a negyedik sem. A harmadikon meg csak túl kellett lennem.
Szóval pont aktuális hír számomra ez a kasza, mert hétfőn fejeztem be a negyedik évadot. De egyáltalán nem fog hiányozni egy ötödik. -
HUTCHDB
nagyúr
The Capture S1
Kiváló, fordulatos, izgalmas, angol, klasszikus krimisorozat.Nagyon ajánlom!
10/9 -
törölt tag
Lol úgy kaszálták a sorozatot hogy a főszereplőkkel már szerződtek az ötödik évadra úgyhogy őket ki kell fizetniük így is
200IQ akkor már miért nem zárják le egy filmmel vagy valami...
-
negyven2
veterán
-
paatrick
őstag
Orville S3
Azért mikor azt írtátok hogy sok rész újra akarok majd nézni ebben az évadban valami többet vártam
Teljesen kiszámítható lett az egész, semmi meglepetés, ráadásul ami miatt különleges volt az első évad, azt mostanra teljesen kiölték belőle. Talán az utolsó 10. rész hozott vissza valamit abból a bamba bájból és viccességből amivel az első évad operált, ami nekem amúgy annyira nem jött be, de legalább kiemelte a többi sorozat közül.
Konkrétan ebben az évadban a Jafit nevű takonylény szinte nem is szerepel.Jött új eye candy csaj Burke zászlós, aki nagyon bejövős volt nekem, kár hogy utólag lecsekkoltam a képeit a neten, nem kellett volna
Az látszott hogy ismét ömlött a pénz a sorozatba, viszont a második évaddal ellentétben itt sokszor teljesen haszontalanul. Nem értem pl miért kellett újradesignolni
Isaacet meg az összes kaylont. az elején bemutattak valami új szupersiklót amit aztán minden részben a hangár közepén kellett parkoltatni (gondolom sok pénz volt a modellező fizetése), közben a többi szállító alig bírt beparkolni mellé
És akkor ott van még hogy a részeket kinyújtották 1 óra fölé, amivel nem lenne gond ha ki tudnák tölteni. De többször nem tudták. A moklán szálra így pl 2x 1ó10+perc ment el ami nekem röhejesen sok volt. Bőven belefért volna 1 rész + egy másikban mellékszál 5 perc alatt.
A 2. résznél amúgy még nagyon bizakodó voltam, aztán nem lett semmi. Így az új alcím New Horizons is teljesen értelmetlen lett a végére.
Persze hiányozni fog a csapat most az estéimből, de szerintem sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni, vagy inkább megint 12-14 részt ahol a gyengébb részek is befértek volna. Igazából a jobb részek megint régebbi sci-fi sorozatok, filmek átiratai voltak.
-
Ellia
addikt
Tegnap végére értem a War of the Worlds második évadának, illetve megtoltam még az s03e01-el is.
Ha a másodikkal vége lett volna azt mondom, hogy oké, nagyjából kerek egész ). A sorozat vége felé mondjuk(azzal a kis módosítással, hogy Wardal senki nem utazott volna vissza az időben, meg, hogy pár karakter csak volt az időhurkos megoldás feloldása adott volt, csak a kérdés azon volt, hogy melyik szereplőnek kell hozzá meghalnia - a srácnak jobban örültem volna. Kíváncsi voltam, hogyan folytatják és relatív pozitívan csalódtam az iránnyal a hülyeségektől eltekintve
. Remélem nagyobb hülyeségek nem lesznek.(wtf feketelyuk)
Szóval a második évadig okés, a harmadik meg, hogy a sorozat egyik legtöbbet emlegetett mondatával éljek: "i don't know". -
For All Mankind S03 (2022)
Uh, ez váratlanul vegyes lett. De olyan igazi durván vegyes, mint amikor a drágaköveket kell a disznótrágyából kikotorniMegint van egy csomó esemény / akció az űrben, több a hangsúly a tudományos aspektuson - de olyan diszkréten, hogy néha alig lehet észrevenni, és 1-2 epizód végén a készítők fontosnak is tartották ezt külön kiemelni rövid klipekkel - de igazából egész jók lettek ezek is.
A szappanopera aspektus viszont borzasztó. Eltelt 20+ év az első szezon óta, és valami iszonyat belterjességgel még mindig ugyanazok a karakterek a fő mozgatórugók szinte mindenhol, a seggfejek (aki nem éppen a kisebbség) egyre nagyobb seggfejek lesznek, és az utolsó két epizódra az írás átmegy full retardba, rossz volt nézni a töménytelen műdrámázást. Ami meg a drámai vonalon megfelelően működött ( ), az már pont az az eggyel több bonyodalom volt, amit az amúgy is túlterhelt szezonzáró nem bírt el - viszont pl. a szezon közepén kitűnő lehetett volnaa terrorista-támadás A woke-aspektuson bevallom, kitűnően szórakoztam. Ha a FAMK-ból próbálnék társadalomtudományos információkat szerezni, akkor azt vonnám le, hogy a férfiak és a nők teljesen felcserélhetők - ha egy nőt beleteszünk egy tipikus férfiszerepbe, akkor elkezd úgy viselkedni, mint egy férfi, ha a szerep jellemzően f***kalap férfit kíván meg, akkor a nő is f***kalap lesz. Annyi "előnyük" van a nőknek, hogy
, fokozva ezzel a drámai feszültséget. Nem tudom, mint akart üzenni ezzel a sorozat, de asszem nem jött átteljesen váratlanul, a legalkalmatlanabb körülmények között képesek teherbe esni (ez amúgy b***ta a csőrömet, Kelly teljesen normális karakter volt, akiből a drámázás miatt teljesen hülyét csináltak) Ezzel zárhatnám is az értékelést valami erős 3-4 ponttal, csak van egy "probléma". Minden hülyesége mellett, a For All Mankind 3. szezonja bemutatott egy
. Mégpedig nagyon jól, a tudományos és politikai alapokat egész részletesen, de még a szórakoztatóság keretein belül maradva, megfelelő mennyiségű akcióval vegyítve. A szezon ezen aspektusa legalább olyan jó, mint az 1. szezon vonatkozó részei, amars-expedíciót a tervezéstől kezdve a kivitelezésen keresztül az marsraszállt csapat életéig "felvételeket" pedig még amarsi is jobban zabáltam. Szóval igazából tényleg van drágakő a disznószarban, és pont ezért nem is tudom annyira lehúzni, mint amit a szappanopera érdemelne. Kap egy 6/10-et.holdiaknál #értékelés
-
F34R
nagyúr
Ha mar AHS , az uj evadban mi ez a homar vonal?
nem 1-2 epizod, konkretan az egesz evad ilyen lesz.
-
Rigormortiis
veterán
American Horror Stories S1-2
Összességében tetszett, bár kevésbé horror, mint inkább egy misztikus Black Mirror. Azért voltak keményebb részek, pl a Nekro. Remélem, folytatják.
AHS 4. Évad: Érzésre olyan volt, mint a harmadik, még mindig nézeti magát, ez főként a szereplőknek köszönhető. Már elkezdtem az ötödik évadot is, ez egy fokkal érdekesebbnek tűnik.
-
minek?:S
őstag
Andor 9.
Még mindig hihetetlenül jó az atmoszférája a sorozatnak. Kár hogy az eddigi legjobb sorozatot nézik a legkevesebben. Remélem ennek az arc-nak az utolsó részét és utána az évadzárót sem rontják el, mert ez eddig ott van.. főleg a 6. résztől.
_____
Belenéztem a Tales of the Jedi-ba is, pontosabban az Ahsokás részeket néztem meg.. dehát az kritikán aluli... nagyjából egyenértékű a sequellel.Kíváncsi leszek a Dookus szálra.
-
bobalazs
nagyúr
Napi fun-ság.
[link]
beirsz egy szót kidob egy csomo idézetet filmekből sorikból. -
negyven2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest