-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Olyan sorozatot keresek, ami 2010 utáni, és szinkronos, vagy feliratos. (pontos kategóriát nem tudok mondani.. igazából nem látok benne rendszert, mi fog meg, és mi nem)
Ezeket szoktam nézni:
Trónok harca
Mentalista
Castle
Once upon a time
The tomorrow people
Arrow
Búra alatt
S.H.I.E.L.D.
The hundred
Believe
+Magyar: Hacktion
(bele néztem a continuum-ba, meg volt valami áramszünetes sorozat is; emellett néztem suits-ot, meg még néhány egyéb sorozatot is (pl. célszemély), de ezek nem nyerték el a tetszésem hosszú távon)
Csontit néztem, de már unom; Misfits-et is sokáig néztem, illetve a Hősök, de a "The Secret Circle" című sorozat is tetszett.Olyan sorozatot keresek, aminek van már legalább 1 évada (max 4), és el tudok lenni velük néhány napig.
Illetve a felsorolt sorozatok alapján van esély rá, hogy tetszik majd.Előre is nagyon szépen köszönöm annak, aki segít megtalálni a következő kedvencem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest